6 Replies Latest reply: Feb 14, 2013 3:25 PM by dvohra21 RSS

    Problem with JDeveloper 11g R2 (11.1.2.1.0) and WebSphere 7.0.0.11

    832657
      Hi,

      Well... i am trying to connect my JDeveloper with and stand alone WebSphere 7.0.0.11 (ND)...

      In JDev, i try to add "New Application Server..." ... and follow the wizard...

      I enter all the info the wizard ask me... then next and next (because i don't have /use JMX)... and i test the configuration and the result is this:
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Testing WsAdmin ... failed
      Could not connect to SOAP port 8880 using script C:\Program Files\IBM\WebSphere\AppServer\bin\wsadmin.bat.


      Testing JSR-160 ... success
      Testing DeploymentConfig ... failed
      Cell TowaServer03Node01Cell was not found on the WebSphere server.

      1 of 3 tests successful.
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      I double check the info i enter in the JDev wizard, and think all the info is ok....

      My Installation Verification on the WAS output this:
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Server name is:server1
      Profile name is:AppSrv01
      Profile home is:C:\Program Files\IBM\WebSphere\AppServer\profiles\AppSrv01
      Profile type is:default
      Cell name is:TowaServer03Node01Cell
      Node name is:TowaServer03Node01
      Current encoding is:Cp1252
      Server port number is:9080
      IVTL0010I: Connecting to the TowaServer03 WebSphere Application Server on port: 9080
      IVTL0015I: WebSphere Application Server TowaServer03 is running on port: 9080 for profile AppSrv01
      Testing server using the following URL:http://TowaServer03:9080/ivt/ivtserver?parm2=ivtservlet
      IVTL0050I: Servlet engine verification status: Passed
      Testing server using the following URL:http://TowaServer03:9080/ivt/ivtserver?parm2=ivtAddition.jsp
      IVTL0055I: JavaServer Pages files verification status: Passed
      Testing server using the following URL:http://TowaServer03:9080/ivt/ivtserver?parm2=ivtejb
      IVTL0060I: Enterprise bean verification status: Passed
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      I was looking around about this error... but i really don't find much usefull information....

      Hope anyone can help me

      Thanks.

      Alberto Tapia