1 Reply Latest reply: Dec 6, 2011 3:39 AM by RobertMetcalf RSS

    Error in the deployment process when using AID AIA Installer Driver)

    901425
      I am getting the following error while deploying my Native Composites that were developed using the foundation pack 11.1.1.4)
      AIDDeploymentLibraryTasks.xml:38: Valid values not provided for wlserver details

      The steps i took were:
      1.) I successfully created the BOM
      2.) I successfully create the Deployment Plan, Custom Deployment Plan and Supplementary deployment plan
      3.) Created the system registration.xml

      On deploying my composited, i get the error
      AIDDeploymentLibraryTasks.xml:38: Valid values not provided for wlserver details.

      I shall really appreciate all your help.

      Edited by: user10207363 on Dec 5, 2011 10:41 AM
        • 1. Re: Error in the deployment process when using AID AIA Installer Driver)
          RobertMetcalf
          Hi,
          I use 11.1.1.5 but the answer might be the same as 11.1.1.4
          Have a look in $AIA_HOME/aia_instances/$INSTANCE/config/AIAInstallProperties.xml

          Your deployment plan will refer to parts of this file under pips
          you will see pips.something at various points in your deployment plan.

          Look in this file at the <pips><sometething> section.
          You should see conection details here.
          The error could be at this point.


          You could post your deployment plan for us to look at.
          Robert