0 Replies Latest reply: Dec 18, 2011 7:46 PM by 904993 RSS

    startup error, weblogic.application.ModuleException

    904993
      startup error, weblogic.application.ModuleException

      I got a error when I startup my server. Here is the trace."workspace " is my application.
      <Warning> <Deployer> <BEA-149004> <Failures were detected while initiating distribute task for application 'workspace'.>
      <Warning> <Deployer> <BEA-149078> <Stack trace for message 149004
      weblogic.application.ModuleException:
      at weblogic.servlet.internal.WebAppModule.prepare(WebAppModule.java:295)
      at weblogic.application.internal.flow.ScopedModuleDriver.prepare(ScopedModuleDriver.java:176)
      at weblogic.application.internal.flow.ModuleListenerInvoker.prepare(ModuleListenerInvoker.java:93)
      at weblogic.application.internal.flow.DeploymentCallbackFlow$1.next(DeploymentCallbackFlow.java:360)
      at weblogic.application.utils.StateMachineDriver.nextState(StateMachineDriver.java:26)
      Truncated. see log file for complete stacktrace
      java.lang.ClassCastException: com.ctc.wstx.stax.WstxInputFactory
      at javax.xml.stream.XMLInputFactory.newInstance(XMLInputFactory.java:136)
      at weblogic.servlet.internal.WebAppHelper.addListenerElements(WebAppHelper.java:244)
      at weblogic.servlet.internal.WebAppHelper$IOHelperImpl.parseXML(WebAppHelper.java:224)
      at weblogic.descriptor.DescriptorCache.parseXML(DescriptorCache.java:324)
      at weblogic.servlet.internal.WebAppHelper.registerTagLibListeners(WebAppHelper.java:174)
      Truncated. see log file for complete stacktrace

      Here is the weblogic.xml in my application.

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <weblogic-web-app xmlns="http://www.bea.com/ns/weblogic/90"
      xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
      xsi:schemaLocation="http://www.bea.com/ns/weblogic/90 http://www.bea.com/ns/weblogic/90/weblogic-web-app.xsd">
      <context-root>/workspace</context-root>
      <container-descriptor>
      <prefer-web-inf-classes>true</prefer-web-inf-classes>
      </container-descriptor>
      </weblogic-web-app>

      I have two ways to deploy my application,using installer or deploying it manually.
      Using installer is ok,but I deployed it by myself,the problem came up.That's odd
      I need the weblogic.xml to resovle another problem.