This discussion is archived
3 Replies Latest reply: Mar 28, 2012 3:57 PM by Babs RSS

Error while deploying composite using AID

Babs Newbie
Currently Being Moderated
Hi All,

We are getting the following error while trying to 'ant' deploy a composite in our TEST instance which was recently upgraded to 11.1.1.5:

***********************************************

[echo] === Executing Deployments of /oracle/product/Middleware/AIA/Infrastructure/LifeCycle/DP/WBSExtractDP.xml===
[echo]
[echo]
[xslt] Processing /oracle/product/Middleware/AIA/Infrastructure/LifeCycle/DP/WBSExtractDP.xml to /oracle/product/Middleware/AIA/aia_instances/AIA_TEST/tmp/AIDExecuteDP_temp_1311740019.xml
[xslt] Loading stylesheet /oracle/product/Middleware/AIA/aia_instances/AIA_TEST/tmp/AIDExtractxsl_temp_373744571.xsl
[UpdateDeployedComposites] Connecting to: service:jmx:t3://edpsvtwl001.baea.com.au:8001/jndi/weblogic.management.mbeanservers.runtime

BUILD FAILED
/oracle/product/Middleware/AIA/Infrastructure/Install/AID/AIAExecuteDriver.xml:117: The following error occurred while executing this line:
/oracle/product/Middleware/AIA/Infrastructure/Install/AID/AIAExecuteDriver.xml:61: java.lang.NoClassDefFoundError: oracle/fabric/management/deployedcomposites/mbean/Status

Total time: 5 minutes 49 seconds

***********************************************

The same deployment works fine in DEV instance which is also in the same version but may be upgraded few months prior to TEST being upgraded. Henece I did a diff between the two instances' AIAInstallDriver.xml which to my suspicion is different. Is this difference expected or should both instance have exact same AIAInstallDriver but for any hard coded server values, etc.

Any suggestion to solve this issue will be appreciated.

Thanks in advance,
Babs

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points