2 Replies Latest reply: Oct 23, 2012 10:33 AM by user11295808 RSS

    Oracle VM 3.1.1 with IBM Bladecenter S

    717776
      Hi,

      I need some help for configuration OVM 3.1.1 on Bladecenter S, because the enviroment use SAS connection and when mapped luns to bladeserver, multipath list appear the devices but Oracle VM Manager not appear physical disks. I verified on OVM Server this result:

      ======================================================

      [root@tstvm ~]# fdisk -l

      Disk /dev/sda: 16.1 GB, 16106127360 bytes
      255 heads, 63 sectors/track, 1958 cylinders
      Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes

      Disk /dev/sda doesn't contain a valid partition table

      Disk /dev/sdc: 145.9 GB, 145999527936 bytes
      255 heads, 63 sectors/track, 17750 cylinders
      Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes

      Device Boot Start End Blocks Id System
      /dev/sdc1 * 1 13 104391 83 Linux
      /dev/sdc2 14 17619 141420195 83 Linux
      /dev/sdc3 17620 17750 1052257+ 82 Linux swap / Solaris

      Disk /dev/sdb: 16.1 GB, 16106127360 bytes
      255 heads, 63 sectors/track, 1958 cylinders
      Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes

      [root@tstvm ~]# multipath -ll
      36005076b0756f0ff4fad854600000029 dm-0 IBM,1820N00
      size=15G features='0' hwhandler='0' wp=rw
      |-+- policy='round-robin 0' prio=1 status=active
      | `- 0:0:2:1 sda 8:0 active ready running
      `-+- policy='round-robin 0' prio=1 status=enabled
      `- 0:0:3:1 sdb 8:16 active ready running

      ======================================================

      How can I solve this problem?

      Thanks