This discussion is archived
7 Replies Latest reply: Mar 19, 2013 3:21 PM by 997914 RSS

PsMpPIA Install failed

Soundappan Journeyer
Currently Being Moderated
Hi,

I am unable to deploy the PIA on PT 8.52 version. Any help on this is highly appreciated.

Downloaded the Oracle WebLogic Server 11gR1 (10.3.4) Generic and Coherence (V24338-01) from Oracle e-delivery.
(During PIA installation I receive error as the current version of weblogic is 32-bit and the required version is 64-bit,However I continued installing the PIA)

OS: Windows 7 (64-bit)

Error:
------

Fri Jun 22 21:39:20 IST 2012:Starting PIA installation...
PS_HOME: D:\PT8.52
Install Action : CREATE_NEW_DOMAIN
Creating Domain...
Deploying Web Applications...
Deploying WebLogic Extension files...
Deploying PeopleSoft Site files...
Deploying PeopleSoft Site Doc files...
Completed.
PS_CFG_HOME: C:\Users\Administrator\psft\pt\8.52
PIA_INSTALL_FAIL

Thanks
Soundappan

Edited by: Soundappan on Jun 22, 2012 10:01 PM
  • 1. Re: PsMpPIA Install failed
    Nicolas.Gasparotto Oracle ACE
    Currently Being Moderated
    Soundappan wrote:
    Hi,

    I am unable to deploy the PIA on PT 8.52 version. ...
    ...
    OS: Windows 7 (64-bit)
    It's actually not a supported configuration.
    That said, any log under %PS_HOME%\webserv\peoplesoft ?
    Have you also installed the recommanded JDK ?

    Nicolas.
  • 2. Re: PsMpPIA Install failed
    Soundappan Journeyer
    Currently Being Moderated
    Thanks for you reply.
    I have installed.with the recommended JDK.

    Actually I am not sure, Why the 32-bit weblogic was delivered in e-delivery with PT8.52 version.

    Thanks
    Soundappan
  • 3. Re: PsMpPIA Install failed
    Nicolas.Gasparotto Oracle ACE
    Currently Being Moderated
    The problem is not coming from the delivered software on edelivery, but rather from the OS you are using which is not supported to be a Peoplesoft server.
    The delivered software works like a charm on Windows 2008 (R2) 64bit.

    Any log as asked earlier ?

    Nicolas.
  • 4. Re: PsMpPIA Install failed
    K Ramesh Newbie
    Currently Being Moderated
    You can connect to VNC server and create domains it will work because we had a similar issue and it resolved for us.
    If still issue then check your OS parameters and certifications...

    Ramesh
  • 5. Re: PsMpPIA Install failed
    980868 Newbie
    Currently Being Moderated
    Hello!

    Since this is the current top thread I thought I would post my result in case others are having the same issue.

    The problem with the install is usually the fact that we have multiple versions of java installed.
    Currently supported tools weblogic is running on jRockit, so install that, and edit the "startup.bat" script to point to that java.exe to use for this installation. You should already have jRockit installed if you are setting up WL on Tools 8.5x, 10.3.5 is the version we are on.

    Hope this helps, and remember to always run a Production and Demo on supported hardware and Operating Systems.
    -Michael.
  • 6. Re: PsMpPIA Install failed
    Ejaz - Oracle Newbie
    Currently Being Moderated
    Thanks. Putting right JRE version in the PATH helped resolving this issue.
  • 7. Re: PsMpPIA Install failed
    997914 Newbie
    Currently Being Moderated
    Hello,

    Saw this post and thought I would tag on to it. I am currently installing the following environment:

    •     FSCM 9.1
    •     Peopletools 8.52
    •     Weblogic 10.3.4
    •     jrockit-jdk1.6.0_20-R28.1.0-4.0.1
    •     Tuxedo 10gR3_VS2008
    •     Microsoft SQL Server 2008
    •     Windows 2008 R2 Server
    Pretty much followed the install directions “by the book” finished the install and everything worked except, retrieving data within the Application. When I got to a page where data was retrieved the Application just hangs up. This would be a search page, or just a regular application page. I can enter the data when I hit enter the application just hangs (timer spins) and eventually times out. So as I tried to resolve this problem I recreated the Web and App Server several times and now I cannot bring up the Web Server due to the error discussed here. No matter what the deployment I get the same message.
    PIA_INSTALL FAILED!!!!!!
    The log file has almost nothing in it. I have reinstalled both WebLogic and Peopletools. The Appserver is working fine, App Designer works, however I cannot get the Web Server to come up, remember I did have it working before so maybe I deleted a file or something but with the reinstall I thought I would resolve that, but apparently not. Below is the contents of the log file. Any input would be great. Thanks.

    c*heck_if_single_server:*

    singleServerBuild:
    *[echo] Building single server domain configuration*

    runwlst:
    *[move] Moving 4 files to C:\PT8.52\webserv\peoplesoft\bin*

    UpdateConfig:
    *[echo] OS Platform: Windows Server 2008 R2*
    *[echo] Hardware architecture: amd64*
    *[echo] PS_HOME : C:/PT8.52*

    UnixOS:

    updateAdminServerInfoOnUnix:

    WinOS:

    updateAdminServerInfoOnWin:
    *[copy] Copying 1 file to C:\PT8.52\webserv\peoplesoft\bin*
    *[move] Moving 1 file to C:\PT8.52\webserv\peoplesoft\bin*

    WinOS:

    updateJavaHomeOnWindows:

    updateJavaHomeFileExists:

    updateJavaHomeNoFileExists:
    *[echo] -----> Ending Single Component Deployment*
    *[echo] PIA_INSTALL_CODE=SUCCESS*

    check_if_multi_server:

    multiServerBuild:

    check_if_distributed_server:

    distributedManagedServerBuild:

    WinOS:

    cleanUpWin:

    UnixOS:

    cleanUpUnix:

    post-clean:
    *[delete] Deleting directory C:\PT8.52\webserv\tmp*
    *[delete] Deleting: C:\PT8.52\webserv\peoplesoft\wlsdomain.xml*

    BUILD SUCCESSFUL
    Total time: 39 seconds

    Output of WebLogic Scripting Tool.

    Initializing WebLogic Scripting Tool (WLST) ...

    Jython scans all the jar files it can find at first startup. Depending on the system, this process may take a few minutes to complete, and WLST may not return a prompt right away.

    Welcome to WebLogic Server Administration Scripting Shell

    Type help() for help on available commands

    Created Single Server

    PIA_INSTALL_FAIL

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points