2 Replies Latest reply: Jun 27, 2012 7:26 AM by 903917 RSS

    WLSTException: There is no server running at http://127.0.0.1:7001

    903917
      I had to recreate a domain on my PC and now I can't get my redeploy batch program to work.

      This is the the batch code:

      REM -- SET THE WLS ENVIRONMENT --
      cd C:\wls1033_dev\wlserver\server\bin
      call setWLSEnv.cmd
      cd \batch

      REM -- LAUNCH WEBLOGIC SCRIPTING TOOL AND REDEPLOY VIA "REDEPLOYMAPSIS.PY"--
      java weblogic.WLST RedeployMapsis.py

      This is RedeployMapsis.py:

      connect ('user','pwd','http://127.0.0.1:7001')
      redeploy('MAPSIS')

      I'm starting WLS via startWebLogic.cmd in my domain directory and it's starting successfully. Here's the last lines of the console output on start up:

      <Jun 26, 2012 8:54:45 AM EDT> <Notice> <Log Management> <BEA-170027> <The Server has established connection with the Domain level Diagnostic Service successfully.>
      <Jun 26, 2012 8:54:45 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server state changed to ADMIN>
      <Jun 26, 2012 8:54:45 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server state changed to RESUMING>
      <Jun 26, 2012 8:54:45 AM EDT> <Notice> <Server> <BEA-002613> <Channel "Default[1]" is now listening on 127.0.0.1:7001 for protocols iiop, t3, ldap, snmp, http.>
      <Jun 26, 2012 8:54:45 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000331> <Started WebLogic Admin Server "AdminServer" for domain "base_domain" running in Development Mode>
      <Jun 26, 2012 8:54:45 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server state changed to RUNNING>
      <Jun 26, 2012 8:54:45 AM EDT> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000360> <Server started in RUNNING mode>

      What do I need to change to get passed the exception below?

      Problem invoking WLST - Traceback (innermost last):
      File "C:\batch\RedeployMapsis.py", line 1, in ?
      File "<iostream>", line 22, in connect
      File "<iostream>", line 646, in raiseWLSTException
      WLSTException: Error occured while performing connect : Error getting the initial context. There is no server running at http://127.0.0.1:7001