0 Replies Latest reply: Aug 9, 2012 8:36 AM by user243865 RSS

    My Form is being ignored... why?

    user243865
      Short description of problem...

      * Exported the Tabbed View User Form from the debug page.
      * Read it as a file into the BPE
      * Renamed the form to My Tabbed View User Form
      * Added a field to it with a simple label preceeding the maintab
           ...
          <Form name='My Tabbed View User Form'>
            <Display class='EditForm'/>
            <Include>
              <ObjectRef id='#ID#E40B9E370ABFCF18:9AB0:12B3973118C:-7FDE' name='User Library' type='UserForm'/>
              <ObjectRef id='#ID#E40B9E370ABFCF18:9AB0:12B3973118C:-7FDD' name='Organization Library' type='UserForm'/>
              <ObjectRef id='#ID#UserForm:AuditorFormLibrary' name='AuditorFormLibrary' type='UserForm'/>
            </Include>
            <Field name='My Own Label'>
              <Display class='Label'>
                <Property name='title' value='MyOwnLabel'/>
              </Display>
            </Field>
            <Field name='MainTabs'>
            ...
      * Saved it into the repository of our test server
      * Edited the XXX organization in the Accounts view, added that form as the View User Form and saved
      * Added debugger triggers on the Form line and the first Field line
      * Checked a user in the XXX organization and selected View from the User Actions dropdown.

      Result

      No trigger detected in the Debugger
      Result does not show any label I added

      Conclusion

      System doesn't use the form I specified in the Organisation I specified...

      Why not?

      Is there any way that I can see which form is being processed somewhere?
      How?

      Edited by: Dhurgan on Aug 9, 2012 3:35 PM