0 Replies Latest reply: Aug 16, 2012 12:47 PM by KeenOnOracle RSS

    Error on running OS Backup jar script

    KeenOnOracle
      Hi friends.

      its my first time setting up the OSB Cloud module and I'm stuck on file sintaxe error.
      Perhaps someone could help me.

      This is my script

      java -jar C:\ti\osbws_installer\osbws_install.jar -AWSID xxx -AWSKey yyy -otnUser zz@zz.com -otnPass zzz -walletDir C:\app\Administrador\product\11.2.0\dbhome_1\dbs\osbws_wallet -libDir C:\app\Administrador\product\11.2.0\dbhome_1\lib

      Ok. Now here its the output

      Oracle Secure Backup Database Web-Service Install Tool, build 2011-02-04.0001
      AWS credentials are valid.
      S3 user already registered.
      Registration ID: xxxxx
      S3 Logging Bucket: oracle-log-keen-on--1
      Validating log bucket location ...
      Validating license file ...
      Create credential oracle.security.client.connect_string1
      OSB web-services wallet created in directory C:\app\Administrador\product\11.2.0\dbhome_1\dbs\osbws_wallet.
      Exception in thread "main" java.io.FileNotFoundException: C:\app\Administrador\product\11.2.0\dbhome_1\dbs\osbws IZZA.ora (The sintaxe of the name's file, directory name or the volume rotule is incorrect)
      at java.io.FileOutputStream.open(Native Method)
      at java.io.FileOutputStream.<init>(Unknown Source)
      at java.io.FileOutputStream.<init>(Unknown Source)
      at java.io.FileWriter.<init>(Unknown Source)
      at oracle.osbws.install.ConfigSetup.config(ConfigSetup.java:687)
      at oracle.osbws.install.ConfigSetup.main(ConfigSetup.java:1143)


      all the directories I point on the script exist, but it mentions anotther directory
      Directory on script: C:\app\Administrador\product\11.2.0\dbhome_1\dbs\osbws_wallet
      Directory mentioned on the error: C:\app\Administrador\product\11.2.0\dbhome_1\dbs\ and the file is osbws IZZA.ora... The folder exists but this file does NOT. Theres just the ini.ora that for testing purposes I changed for the name it shows on error but no changes...

      Some suggestion would be appreciated.

      tks