2 Replies Latest reply: Oct 30, 2012 4:02 AM by 781655 RSS

    Sun IdM 7.1 - 'Is Disabled' shows 'No' for disabled user in configurator UI

    869530
      Hi All,

      I have user1 in SIM who has been disabled on RACF through SIM.

      But, when I open this user obejct in SIM, logged in as configurator, the 'Is Disabled' column for the RACF resource shows 'No', when it should be showing 'Yes'.

      I've checked user1 on RACF and user1 has been disabled there.
      Below is the code which I've used to disable the user on RACF:

       
                   <set>
                      <concat>
                        <s>view.update.accounts[</s>
                        <ref>appname</ref>
                        <s>].selected</s>
                      </concat>
                     <s>true</s>
                  </set>
                <set>
                  <concat>
                    <s>view.waveset.accounts[</s>
                    <ref>appname</ref>
                    <s>].disabled</s>
                  </concat>
                  <s>true</s>
                </set>
                <set>
                  <concat>
                    <s>view.accounts[</s>
                    <ref>appname</ref>
                    <s>].disabled</s>
                  </concat>
                  <s>true</s>
                </set>
                  <set>
                  <concat>
                    <s>view.accounts[</s>
                    <ref>appname</ref>
                    <s>].disable</s>
                  </concat>
                  <s>true</s>
                </set>
      (In the above code, the 'appname' variable will contain the value as 'RACF' at run-time).
      I've tried various other things, but still the 'Is Disabled' column shows 'No' only.

      Also, apart from the above code, I'm also using resource action which actually runs the RACF command to disable the user on RACF.

      FYI - I'm using Sun Identity Manager 7.1

      Any help on this would be greatly appreciated.

      Thanks in advance!