7 Replies Latest reply on Oct 4, 2012 7:40 PM by JeffJon

    ERPI: ODI Details are not showing up

    Sher Ullah Baig
      HI
      I was using ERPI 11.1.2.1 and i applied patch 12386004 so now EPRI is upgarded to 11.1.2.1.501.
      In "Source system" i am not able to see "ODI Details" where we have to define ODI details in 11.1.2.1.501??
      I am uploadin data from Oracle EBS to Planning and using metalink 1169565.1
      looking for your help,,,

      Regads

      Sher
        • 2. Re: ERPI: ODI Details are not showing up
          910654
          Hi Sher,

          In ERPI 11.1.2.1.501, You to provide ODI details in System settings under preferences.

          Regards,
          Shahul
          • 3. Re: ERPI: ODI Details are not showing up
            AHMED BILAL
            b

            Edited by: AHMADBILAL on Oct 3, 2012 1:55 AM
            • 4. Re: ERPI: ODI Details are not showing up
              Sher Ullah Baig
              Thank u, i found that but when i try to "" i get bellow error:
              Error during ODI Process Submission. ODI Connection information may not be
              correct or ODI Agent may not be running. Please check and resubmit the job

              Agent is up and running.
              and agent url is "http://odiserver:20910/oraclediagent"
              • 5. Re: ERPI: ODI Details are not showing up
                Devidas
                Enter as given below
                ODI Agent URL http://<host>:20910/oraclediagent
                ODI User name SUPERVISOR
                ODI Password SUNOPSIS -- You can change to what ever password you have
                ODI Ececution Repositoey <Enter Work Repository e.g. WORKREP> Note: Do not enter master repository
                ODI Work Repositoey <Enter Work Repository e.g. WORKREP>
                ODI Master Repository Driver: oracle.jdbc.OracleDriver
                ODI Master Repository URL: jdbc:oracle:thin:@<DBhost>:<port>:<SIT>
                ODI Master Repository User : <Master Repository Schema Name e.g. DEV_ODI_REPO>
                ODI Master Repository Password: <Master Repository Schema pasword of DEV_ODI_REPO>
                EPMA Data Source Name: <ERPI_EPMA_DATA_SOURCE you created>
                Application Root Directory: <e.g. C:\ERPI_DATA>

                I hope this helps.
                1 person found this helpful
                • 6. Re: ERPI: ODI Details are not showing up
                  Sher Ullah Baig
                  Thanks u. Is EPRi 11.1.2.1.501 is compitable with ODI 11.1.1.3 ???
                  Cause
                  When i pressed "Initials " it showed successfully Submission but No any activity on agent side. When i checked " Source Accounting Entities " No source accounts where available then i checked logfile (ErpIntegrator0.log) i am viewing bellow error,


                  Log:
                  <Error> <Diagnostics> <Hyperion> <ErpIntegrator0> <[ACTIVE] ExecuteThread: '3' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1349268669730> <BEA-320127> <An error occurred while generating Image Source configuration as part of the diagnostic image zip file:
                  weblogic.diagnostics.image.ImageSourceCreationException: java.lang.NullPointerException
                       at weblogic.management.provider.internal.ConfigImageSource.createDiagnosticImage(ConfigImageSource.java:105)
                       at weblogic.diagnostics.image.ImageSourceWork.run(ImageSourceWork.java:111)
                       at weblogic.work.SelfTuningWorkManagerImpl$WorkAdapterImpl.run(SelfTuningWorkManagerImpl.java:528)
                       at weblogic.work.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:207)
                       at weblogic.work.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:176)
                  Caused By: java.lang.NullPointerException
                       at weblogic.management.provider.internal.EditAccessImpl.getEditor(EditAccessImpl.java:597)
                       at weblogic.management.provider.internal.ConfigImageSource.writeEditLockState(ConfigImageSource.java:296)
                       at weblogic.management.provider.internal.ConfigImageSource.createDiagnosticImage(ConfigImageSource.java:88)
                       at weblogic.diagnostics.image.ImageSourceWork.run(ImageSourceWork.java:111)
                       at weblogic.work.SelfTuningWorkManagerImpl$WorkAdapterImpl.run(SelfTuningWorkManagerImpl.java:528)
                       at weblogic.work.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:207)
                       at weblogic.work.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:176)
                  >
                  ####<Oct 3, 2012 4:51:34 PM GST> <Info> <Common> <Hyperion> <ErpIntegrator0> <Native Directory> <<anonymous>> <> <0000JcafaSYFo2WFLzvH8A1GQJpC0000v8> <1349268694860> <BEA-000628> <Created "1" resources for pool "EPMSystemRegistry", out of which "1" are available and "0" are unavailable.>
                  ####<Oct 3, 2012 4:51:38 PM GST> <Info> <JDBC> <Hyperion> <ErpIntegrator0> <[ACTIVE] ExecuteThread: '12' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1349268698081> <BEA-001128> <Connection for pool "EPMSystemRegistry" closed.>
                  ####<Oct 3, 2012 5:01:23 PM GST> <Info> <JDBC> <Hyperion> <ErpIntegrator0> <[ACTIVE] ExecuteThread: '7' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1349269283180> <BEA-001128> <Connection for pool "aif_datasource" closed.>
                  ####<Oct 3, 2012 5:12:13 PM GST> <Info> <Common> <Hyperion> <ErpIntegrator0> <[ACTIVE] ExecuteThread: '7' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<anonymous>> <> <0000JcakKrWFo2WFLzvH8A1GQJpC0000vl> <1349269933593> <BEA-000628> <Created "1" resources for pool "aif_datasource", out of which "1" are available and "0" are unavailable.>
                  ####<Oct 3, 2012 5:16:23 PM GST> <Info> <JDBC> <Hyperion> <ErpIntegrator0> <[ACTIVE] ExecuteThread: '11' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1349270183170> <BEA-001128> <Connection for pool "aif_datasource" closed.>
                  • 7. Re: ERPI: ODI Details are not showing up
                    JeffJon
                    ODI must be at the 11.1.1.5 level. 11.1.1.3 is not supported for use with ERPi 11.1.2.1.501.

                    This is noted in the EPM System Support Matrix.