This discussion is archived
1 Reply Latest reply: Oct 18, 2012 7:48 AM by mseberg RSS

In standby db, can't find sequence number of Last Applied Log.

954935 Newbie
Currently Being Moderated
Hello,

Standby database is behind the primary database for over 200 hours, to repaire this, we are using a incremental backup from primary database and a restored control file.

after starting up standby database, in Grid Control (OEM), can't find "last applied log" sequence number,

go to that standby, do

standby> select max(sequence#) from v$archived_log where applied='YES';

MAX(SEQUENCE#)
--------------


go to primary,

do

SQL> select max(sequence#) from v$archived_log where applied='YES';


MAX(SEQUENCE#)
--------------
83833


then using OEM grid control, to Verify checks various standby database settings.

Initializing
Connected to instance standby_server:standby

Starting alert log monitor...
Updating Data Guard link on database homepage...
Skipping verification of fast-start failover static services check.

Data Protection Settings:
Protection mode : Maximum Performance
Redo Transport Mode settings:
primary.com: ASYNC
standby.com: ASYNC

Checking standby redo log files.....OK

Checking Data Guard status
primary.com : Normal
standby.com : Normal

Checking inconsistent properties

Checking agent status

Checking applied log on standby........WARNING:
Timed out after 60 seconds waiting for log to be applied.


Processing completed.


so how to fix this?


thanks you very much.

Edited by: 951932 on Oct 18, 2012 7:44 AM

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points