3 Replies Latest reply: Nov 26, 2012 10:01 AM by pavan reddy - oracle RSS

    OSM-AIA integration through SAF: No error but the message is not delivered

    user9289038
      Hi all,

      we have installed OSM 7.0.3 and AIA PIP 11.2 with the 'Order To Activate' cartridges for OSM. The OSM - AIA integration is through SAF (OOTB installation). We don't have communication between OSM and AIA. I have enabled all the SAF parameters for debugging but we don't get any error in OSM logs. I get the message:

      +####<Nov 14, 2012 5:55:51 AM EST> <Debug> <JMSSAF> <ip-10-110-3-14> <AdminServer> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <75962a35f5e79beb:-376d3fa4:13afe4603ab:-8000-0000000000000876> <1352890551698> <BEA-000000> <Forwarder is trying to forward the message <229062.1352890551674.0>ddExactlyOnceForwardHelper= null>+
      +####<Nov 14, 2012 5:55:51 AM EST> <Debug> <JMSSAF> <ip-10-110-3-14> <AdminServer> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <75962a35f5e79beb:-376d3fa4:13afe4603ab:-8000-0000000000000876> <1352890551698> <BEA-000000> <Forwarder is trying to forward the message with id <229062.1352890551674.0> to AIAJMSModule!AIA_CRTCUST_OUT_JMSQ>+

      I have paused the AIA queue so I can see when the message is received in AIA but this never happen. Does anybody know what the problem can be? Any ideas? Is there any log besides the server log I can check?

      Thank you!