4 Replies Latest reply: Nov 26, 2012 12:29 PM by Vijay RSS

    Unable to login to Admin tool and Answers.

    966280
      Hi Guys,
      We are using Obiee 11.1.1.6.2.I am able to login to EM and Console but could not login to Admin tool and Answers.When I saw logs for presentation services, I got below error...


      2012-11-26T10:03:27.000-05:00] [OBIPS] [ERROR:31] [] [saw.security.odbcuserpopulationimpl.searchidentities] [ecid: 00iBVnS5c9gFw00Fzzw0w00000fG000000,0:690] [tid: 4480] Error retrieving user/group data from Oracle BI Server's User Population API.
      Unable to create a system user connection to BI Server while running user population queries
      Authentication Failure.
      Odbc driver returned an error (SQLDriverConnectW).
      State: 08004. Code: 10018. [NQODBC] [SQL_STATE: 08004] [nQSError: 10018] Access for the requested connection is refused.
      [nQSError: 43113] Message returned from OBIS.
      [nQSError: 43126] Authentication failed: invalid user/password. (08004)[[
      File:odbcuserpoploaderimpl.cpp
      Line:719
      Location:
           saw.security.odbcuserpopulationimpl.searchidentities
           saw.security.userpopulationmanagerimpl.getaccountdetailsbyid
           saw.CatalogAttributes.cache.cleanup
           saw.taskScheduler.processJob
           saw.threadpool.taskscheduler
           saw.threads
      ecid: 00iBVnS5c9gFw00Fzzw0w00000fG000000,0:690
      ThreadID: 4480
      task: Cache/CatalogAttributes
      ]]


      All services are up and running...but when bi_server1 in console is running in ADMIN mode.

      Please help me how to solve this issue.

      Thanks in advance.

      Edited by: 963277 on Nov 26, 2012 7:22 AM