3 Replies Latest reply: Nov 30, 2012 3:48 AM by Kalyan Pasupuleti-Oracle RSS

    Managed server is up in weblogic console but showing down in em console

    977154
      I have a weblogic domain.It has two servers,one admin server and a manged server.The managed server is inside a cluster.When I'm starting these two servers,they are starting normally without any error.In weblogic console,it's showing two servers are up,and also the status of all applications are active.The target of em is admin server.But at the same time in em console,it's showing,the managed server and the cluster are down and also,the applications targeted to managed server are also down.

      I have similar domain configuration in another domain.That is working properly.The difference of it with the previous domain is only some applications are different.

      I'm using middleware 11.1.1.5.Memory allocated to managed server is 4096MB.

      I need help regarding this.

      -Sudip

      Edited by: 974151 on Nov 29, 2012 10:13 PM
        • 1. Re: Managed server is up in weblogic console but showing down in em console
          Kalyan Pasupuleti-Oracle
          Hi,

          Try to check server logs on Admin server and Server where EM is targeted.

          Might you will get some clue whether any MBean is not identified or what

          Regards,
          Kal
          • 2. Re: Managed server is up in weblogic console but showing down in em console
            977154
            [2012-11-30T12:47:21.289+05:30] [AdminServer] [WARNING] [ADF_FACES-60099] [oracle.adfinternal.view.faces.renderkit.rich.RegionRenderer] [tid: [ACTIVE].ExecuteThread: '2' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'] [userId: weblogic] [ecid: d2a40b194ef8137c:2a7e4a74:13b50215a22:-8000-0000000000000182,0] [APP: em] The region component with id: emTemplate:fmwRegion has detected a page fragment with multiple root components. Fragments with more than one root component may not display correctly in a region and may have a negative impact on performance. It is recommended that you restructure the page fragment to have a single root component.
            [2012-11-30T12:47:21.615+05:30] [AdminServer] [WARNING] [] [org.apache.myfaces.trinidad.webapp.ResourceServlet] [tid: [ACTIVE].ExecuteThread: '2' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'] [userId: weblogic] [ecid: d2a40b194ef8137c:2a7e4a74:13b50215a22:-8000-00000000000001fa,0] [APP: em] ResourceServlet._setHeaders(): Content type for /bi/jsLibs/engine_20110409.swf is NULL![[
            Cause: Unknown file extension
            ]]

            I got this in admin server log while loging in em console.
            • 3. Re: Managed server is up in weblogic console but showing down in em console
              Kalyan Pasupuleti-Oracle
              Hi,

              Can you clear tmp and cache folder from the Admin server and try to start again and then try accessing the EM console one more time.

              you will file these two folder under following directory.

              Domain_Home / servers / AdminServer /



              Let me know if you have same issue still persist.

              Regards,
              Kal