0 Replies Latest reply: Dec 6, 2012 11:51 AM by user1086916 RSS

    Error in Generate Report and cannot create xdo.log

    user1086916
      Hi,
      I have the following error generating my report (XMLPReportServer set to Log Level=5):
      ==
      ObjMgrBusServiceLog     Error     1     00000bef50c015c4:0     2012-12-06 17:38:08     (xmlpdriversvc.cpp (567)) SBL-RPT-50524: BI Publisher engine failed to generate report.
      ObjMgrBusServiceLog     InvokeMethod     4     00000bef50c015c4:0     2012-12-06 17:38:08     Business Service 'XMLP Driver Service' invoke method 'GenerateReport' Execute Time: 3.245 seconds.
      ObjMgrBusServiceLog     InvokeMethod     4     00000bef50c015c4:0     2012-12-06 17:38:08     End: Business Service 'XMLP Driver Service' invoke method: 'GenerateReport' at 15eeca70
      GenericLog     GenericError     1     00000bef50c015c4:0     2012-12-06 17:38:08     Object manager error: ([0] BI Publisher engine failed to generate report.(SBL-RPT-50524) (0x95c55c))
      GenericLog     GenericError     1     00000bef50c015c4:0     2012-12-06 17:38:08     ( (0) err=2818155 sys=9815388) SBL-OMS-00107: Object manager error: ([0] BI Publisher engine failed to generate report.(SBL-RPT-50524) (0x95c55c))
      GenericLog     GenericError     1     00000bef50c015c4:0     2012-12-06 17:38:08     (bsvcmgr.cpp (1393) err=2818251 sys=0) SBL-OMS-00203: Error 9815388 invoking method "GenerateReport" for Business Service "XMLP Driver Service"
      ObjMgrBusServiceLog     Delete     4     00000bef50c015c4:0     2012-12-06 17:38:08     Business Service 'XMLP Driver Service' (address: '15eeca70')was unregsitered at model '67787d0' for session ''
      ObjMgrBusServiceLog     Delete     4     00000bef50c015c4:0     2012-12-06 17:38:08     Business Service 'XMLP Driver Service' was deleted at 15eeca70
      GenericLog     GenericError     1     00000bef50c015c4:0     2012-12-06 17:38:08     (bsvcmgr.cpp (1236) err=2818251 sys=0) SBL-OMS-00203: Error 9815388 invoking method "GenerateReport" for Business Service "XMLP Driver Service"
      ==
      The log mentions a password problem earlier (!?), but it can't be since other reports are working, and at one stage I had this report working also.
      Normally I'd debug this using xdodebug.cfg
      and instructions from here:
      http://bipconsulting.blogspot.co.uk/2010/01/bi-publisher-logging-debugging-part-2.html

      But - despite this being all setup xdo.log is not being created in the directory I specified (or any directory - I searched the whole drive).
      There is no JAVA HOME parameter in the cmd file.
      There is other parameters related to Java, and I checked there lib directories and xdodebug.cfg was in there.

      Any have some ideas?
      I'd be happy even if we could get xdo.log created.

      Cheers