0 Replies Latest reply: Dec 12, 2012 2:11 AM by 976903 RSS

    Blank page after I log-in to  http:/<host>:9001/sia/

    976903
      Hi All,

      I am trying to deploy Oracle WAM 1.9.0.3. WLF_FORMS running, no error found on wls_forms.out. "error" / "issue" comes out when I log in to http:/<host>:9001/sia/

      here is my config.properties:

      root_path=C:/SPL/WAMCCH/synergen/CCHDEVwaminst/sia/
      app_server=http://ldelara-ph.splwg.com:9001/sia
      help_default_page=webhelp/wwhelp/wwhimpl/js/html/wwhelp.htm?context=Overview&topic=uo_whatsnew
      mail_server=mail.server.com
      asp_url=http://ldelara-ph.splwg.com:9001/
      init_integration_table=true
      chart_xml_path=C:/SPL/WAMCCH/synergen/CCHDEVwaminst/sia/charts/data
      max_chart_records=20000
      forms_servlet=frmservlet?config=wam
      forms_server=http://ldelara-ph.splwg.com:9001/forms/
      forms_report_service_name=RptSvr_LDELARA-PH_wam_inst1
      forms_report_server_url=http://ldelara-ph.splwg.com:9001/reports/rwservlet
      forms_tnsname=WLS_FORMS
      report_cgicmd_key=report_cgicmd_key1
      debug_session_level=INFO
      debug_session_filter=synergen
      debug_session_method_filter=
      application=wam_inst1
      datasource=synergen
      default_locale=en-us
      charset_to_use=UTF-8
      file_prefix=documents
      log_requests=false
      move_requests_to_history=false
      home_page_url=Home?tgt=Main
      logon_page_url=Logon?tgt=Main
      logon_error_url=Logon?tgt=Failure
      logoff_page_url=Logon?tgt=Main
      ssoMode=false
      event_queue_module=EventQueue
      event_queue_page=Results
      default_username=synergen
      queue_retries=1
      auto_logon_expire=30
      max_user_windows=3
      db_proxy_session_helper_class=synergen.db.OracleAsDbProxySessionHelper
      sia_integration_url=http://ldelara-ph.splwg.com:9001/sia
      repair_revoked_metadata_age_in_days = 30

      Am i missing anything? thanks.