0 Replies Latest reply: Dec 14, 2012 3:25 AM by 976903 RSS

    Blank page after I log-in to  http:/<host>:9001/WamInst/synergen

    976903
      Hi,

      I just installed and configured my Oracle Forms 11.1.1.4 as I am in the process of deploying Oracle Work and Asset Management 1.9.3 on Weblogic (10.3.4) windows x86-64 bit. The servers (admin server, WLS_FORMS, WLS_REPORTS are already running in weblogic console - http:/<host>:7001/console the issue comes in when I try to access the webpage/web server for synergen http:/<host>:9001/WamInst/synergen. I am just being redirected to a blank page and nothing loads. is there anything else that I should configure?

      here is my config.properties.

      root_path=C:/SPL/WAMCCH/synergen/CCHDEVWamInst/sia/
      app_server=http://ldelara-ph.splwg.com:9001/WamInst/
      help_default_page=webhelp/wwhelp/wwhimpl/js/html/wwhelp.htm?context=Overview&topic=uo_whatsnew
      mail_server=mail.server
      asp_url=http://8888:8888/
      init_integration_table=true
      chart_xml_path=C:/SPL/WAMCCH/synergen/CCHDEVWamInst/sia/charts/data
      max_chart_records=20000
      forms_servlet=frmservlet?config=wam
      forms_server=http://ldelara-ph.splwg.com:9001/forms/
      forms_report_service_name=ReportsTools
      forms_report_server_url=http://ldelara-ph.splwg.com:8888/reports/rwservlet
      forms_tnsname=WamInst
      report_cgicmd_key=report_cgicmd_key1
      debug_session_level=INFO
      debug_session_filter=synergen
      debug_session_method_filter=
      application=synergen
      datasource=synergen
      default_locale=en-us
      charset_to_use=UTF-8
      file_prefix=documents
      log_requests=false
      move_requests_to_history=false
      home_page_url=Home?tgt=Main
      logon_page_url=Logon?tgt=Main
      logon_error_url=Logon?tgt=Failure
      logoff_page_url=Logon?tgt=Main
      ssoMode=false
      event_queue_module=EventQueue
      event_queue_page=Results
      default_username=synergen
      queue_retries=1
      auto_logon_expire=30
      max_user_windows=3
      db_proxy_session_helper_class=synergen.db.OracleAsDbProxySessionHelper
      sia_integration_url=http://ldelara-ph.splwg.com:9001/WamInst/synergen/
      repair_revoked_metadata_age_in_days = 30

      has anyone encountered such senario?

      edit:
      I am seeing this input in access.log when I login .

      10.186.252.165 - - [14/Dec/2012:09:59:03 +0800] "GET /WamInst/synergen/Home?tgt=Main&from=13554502774417&ids=Failure-13554502774417-0 HTTP/1.1" 200 0

      thanks,

      Edited by: 973900 on Dec 14, 2012 1:24 AM