1 Reply Latest reply: Dec 20, 2012 2:23 PM by HamidHelal RSS

    Error while running report 10g

    791102
      DECLARE
           repid REPORT_OBJECT;
           v_rep VARCHAR2(1000);
      rep_status VARCHAR2(2000);
      BEGIN      
           repid := find_report_object('REPORT2');      

      SET_REPORT_OBJECT_PROPERTY(repid,REPORT_EXECUTION_MODE,BATCH);
      set_report_object_property(repid, report_comm_mode, 1);
      set_report_object_property(repid, report_destype, cache);
      set_report_object_property(repid, report_desformat, 'PDF');
      set_report_object_property(repid, report_server, 'myserver');

      v_rep := run_report_object(repid);
      rep_status := report_object_status(v_rep);
      WHILE rep_status IN ('RUNNING', 'OPENING_REPORT', 'ENQUEUED')
      LOOP
      rep_status := report_object_status(v_rep);

      END LOOP;

      message(rep_status);
      IF rep_status = 'FINISHED'
      THEN
      web.show_document('http://localhost:8889/reports/rwservlet/showjobid' || substr(v_rep, instr(v_rep, '_', -1) + 1)
      || '?server = myserver');
      ELSE
      message('error while running reports-object ' || error_text);
      message(' ');
      clear_message;
      END IF;
      EXCEPTION
           WHEN OTHERS THEN
      message('error while running reports-object' || error_text );
      END;

      I have been trying the whole 5 days running this report but it is giving me error, i am making simple report which select all data and display from emp table, please help. Error I am getting is unable to run the report and Terminated_Report.