2 Replies Latest reply: Dec 28, 2012 10:57 AM by natrajk RSS

    SOA Managed Server -- STATE -- Admin

    natrajk
      Hello Experts:

      Env:
      Sun Solaris 10
      Web Logic 10.3.6
      SOA 11.1.1.6.0
      2 Node cluster

      Installed WLS and SOA. Config went well. When I start SOA Managed server, the STATE is "Admin". The issue is SAME when starting SOA in Command line as well as Console.
      When I use Console and try for "resume" it goes to "Active" STATE. How to fix this issue??

      I must be able to start SOA from Console and it should go to "Active" state. Can you please help me to fix this??

      Any help is appreciated.

      Thanks
      Rgds
      Natrajan
        • 1. Re: SOA Managed Server -- STATE -- Admin
          Abhinav
          Natrajan,

          One of the reasons for the managed server to go to ADMIN state is due to the failed deployments.
          The failed deployments can be the failed deployments of the application(.war,.ear files) or due to failure in the creation of JDBC Resources/JMS Resources.
          Please check in the logs if the managed server reports of any failed deployments.

          Regards,
          Abhinav Gupta
          • 2. Re: SOA Managed Server -- STATE -- Admin
            natrajk
            Yes.. Abhinav..

            Your idea worked and the issue is fixed..

            The deployment /em WEBAPP had the target as "AdminServer" and "ManagedSerevr". I removed both and it works like a champ!!!

            Thank you very much, Abhinav.

            Regards
            Natrajan