3 Replies Latest reply: Jan 8, 2013 2:22 AM by HakanBiroglu RSS

    XML publisher report with a template file missing

    Hjava
      I get the following error
      Active template file not found in the template definition <TEMPLATE_NAME> for date <EFFDT>. (235,2515)
      PSXP_RPTDEFNMANAGER.TemplateDefn.OnExecute Name:GetActiveTemplateFile PCPC:15872 Statement:346
      but in
      Reporting Tools > XML Publisher > Report Definition > Template tab

      I did have the setting Effective date, what cause the problem?
        • 1. Re: XML publisher report with a template file missing
          HakanBiroglu
          Make sure the report status is set to active
          http://docs.oracle.com/cd/E28394_01/pt852pbh1/eng/psbooks/txml/img/sm_ReportDefinitionDefinitionPage7bee_txml7fed.png

          Make sure you have a template with an effective date in the past and set to Active
          http://docs.oracle.com/cd/E28394_01/pt852pbh1/eng/psbooks/txml/img/sm_ReportDefinitionTemplatePageRTFTemplate7bed_txml7feb.png
          • 2. Re: XML publisher report with a template file missing
            Hjava
            Thanks for the reply,
            best wish for you on the New Year!
            1. the report status is same as your image, except our Data Source Type : is XMLDoc Object
            2. Make sure you have a template with an effective date in the past and set to Active
            The effective date is setting as 01/10/2012, not the problem is every thing before 01/09/2011 display normaly,
            but before that 01/09/2011 get the error that I post, is that have another setting?
            • 3. Re: XML publisher report with a template file missing
              HakanBiroglu
              Have a look at following post and run the sql in this post to see if your template definition is missing.
              http://peoplesoft.wikidot.com/xml-publisher-template-file-missing

              You could also run Application Engine PSXPCLEAN to clean orphan rows.

              Are you running the report online or through PeopleCode?
              In last case make sure the effdt is set correct in PeopleCode.

              Also have a look if your server time settings are correct.

              Hakan