2 Replies Latest reply on Mar 6, 2013 7:22 PM by proven983

    Playback settings OTM

    proven983
      Hi,

      I have the problem with OTM script playback. If I run the script in OpenScript it runs perfectly. If I execute the test set over the OTM it skips some steps because of the playback speed. How can I solve that problem?

      Thank you!

      NP
        • 1. Re: Playback settings OTM
          834498
          Hell
          You need to modify playback settings when defining or running the test case.
          Pls check the openscript pdf guide to see the command line setings you need to put to change the playback speed.

          "-delayPercentage mode"

          Specify how long to delay between steps in a script.
          Depending on the mode, this setting may be used in
          conjunction with other settings. mode should be one
          of the following numbers:
          -2 No Delay.
          1 Use Recorded Delay. Optionally specify a
          minimum and maximum amount of delay using
          -delayMin n and -delayMax m, where n and m
          are given in seconds. If unspecified, the default
          minimum and maximum amount of delay to use are
          0 and 5 seconds, respectively.
          -1 Delay for a random number of seconds.
          Optionally specify a minimum and maximum
          amount of delay using -delayMin n and
          -delayMax m, where n and m are given in seconds.
          If unspecified, the default minimum and maximum
          amount of delay to use are 0 and 5 seconds,
          respectively.
          0 Delay for a random number of seconds using a
          percentage threshold range around the recorded
          delay. Optionally specify a lower and upper
          percentage delay range using -delayLower p and
          -delayUpper q, where p and q are a decimal value
          between 0 and 1. If unspecified, 0 will be used for the
          percentage threshold, resulting in the actual recorded
          delay being used.

          JB

          Edited by: Jean-Baptiste on Jan 10, 2013 12:59 PM
          • 2. Re: Playback settings OTM
            proven983
            Thank you!