4 Replies Latest reply: Jan 29, 2013 11:31 AM by Levi Pereira RSS

    Oracle Grid Infrastructure(Cluster)

    942175
      Dear Guru's;
      I'm installing Oracle Grid 11gr2 on windows 2003 server.I installed successfully without domain controller. But when i try to install with Active Domain controller i faced following error

      INS-20802 Grid Infrastructure Failed
      Cause:Plugin failed

      Please guide me how to resolve it...

      Thank you for your guidance...
        • 1. Re: Oracle Grid Infrastructure(Cluster)
          Levi Pereira
          Check if IPV6 was enabled.

          Oracle Grid Infrastructure does not support the IPv6 protocol, so the IPv6 components must be disabled prior to installation.

          http://docs.oracle.com/cd/E11882_01/install.112/e24169/typinstl.htm#CIHCEGBC

          Regards,
          Levi Pereira
          • 2. Re: Oracle Grid Infrastructure(Cluster)
            Victor Armbrust
            You should also use Local Administrator
            • 3. Re: Oracle Grid Infrastructure(Cluster)
              942175
              Sir,

              Thanks for ur reply..

              Before adding domain IPV6 is in disable state only. I didn't check after adding domain. Is there any possibility of IPV6
              enables after domain addition. And also i have installed directly from local admin account. How to give admin rights to domain account to use for cluster.

              Thanks for advice.
              Expecting your reply..
              • 4. Re: Oracle Grid Infrastructure(Cluster)
                Levi Pereira
                939172 wrote:
                Sir,

                Thanks for ur reply..

                Before adding domain IPV6 is in disable state only. I didn't check after adding domain. Is there any possibility of IPV6
                enables after domain addition. And also i have installed directly from local admin account. How to give admin rights to domain account to use for cluster.

                Thanks for advice.
                Expecting your reply..
                I don't know if IPV6 was enabled by AD installation. I pointed this issue due this happen with me (i.e IPV6 enabled). Check if it's enable, if yes, disable it.

                I do not know if it is supported to install Oracle Clusterware on the same server where is installed/configred AD. But I don't recommend do that. Both provide service of high availability that should be installed on separate host.