2 Replies Latest reply: Feb 7, 2013 10:10 PM by 890463 RSS

    OBIEE Weblogic Server -Aborted


      We have an OBIEE configured with a Linux System.

      However, we are facing the below issue regularly.

      When we start the weblogic server using the ./startWeblogic.sh command, the server starts after providing the username and password.
      However, after a very short span of time, the weblogic server gets aborted by itself.This happens very regularly and sometimes the server will not be up even for 30 minutes.

      Request someone to help us regarding the issue.

        • 1. Re: OBIEE Weblogic Server -Aborted
          I assume you have checked the log files? There should be some pointers in there as to the nature of the problem. It's almost impossible to diagnose without more information from you.

          You could try starting weblogic using nohup and redirecting the output to a logfile to aid debugging. Try this:

          nohup ./startWebLogic.sh > startWebLogic.log &

          • 2. Re: OBIEE Weblogic Server -Aborted
            Thanks Paul.

            Below is the error.

            # A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:
            # SIGSEGV (0xb) at pc=0x00002aaaabd81604, pid=2355, tid=1176938816
            # JRE version: 6.0_29-b11
            # Java VM: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (20.4-b02 mixed mode linux-amd64 compressed oops)
            # Problematic frame:
            # v ~BufferBlob::I2C/C2I adapters

            Kindly let me know if you need any other information.

            Please let me know what is the solution.