This discussion is archived
2 Replies Latest reply: Feb 5, 2013 11:29 PM by user544069 RSS

Odi Invoke is not generating XML properly

user544069 Newbie
Currently Being Moderated
Hi All,

In weblogic server Axis2 is deployed and it is showing Active.
And we have uploaded ODI invoke service also in AXIS2 succesfully and it is showing Active status also...
By using the soap its generating the XML with below mentioned error..


Can any body help me in this regard.


some info:- We rae using ODI 10g.
Weblogic 10.3.5.0

XML GENERATING:--_

<xs:element name="inPhasesUptoAndIncludingPostDispatch" nillable="true" type="xs:anyType" />
<xs:element name="key" nillable="true" type="xs:anyType" />
<xs:element name="localPolicyAssertions" nillable="true" type="xs:anyType" />
<xs:element name="moduleClassLoader" nillable="true" type="xs:anyType" />
<xs:element name="modules" nillable="true" type="xs:anyType" />
<xs:element name="observersList" nillable="true" type="xs:anyType" />
<xs:element name="outFaultFlow" nillable="true" type="xs:anyType" />
&nThe XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.


--------------------------------------------------------------------------------

The operation completed successfully. Error processing resource 'http://10.100.104.7:9704/axis2/services/OdiInvoke?/wsdl'. ...

</xs:schema></wsdl:types><wsdl:message name="invokeScenarioMessage"><wsdl:part name="part1" element="ns...



Thanks in Adv..

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points