1 Reply Latest reply: Feb 14, 2013 12:00 PM by 989559 RSS

    Installation Workspace with FM issuse

      hi all,

      i installed hyperion financial management with oracle. while configuring with financial management all the option are getting sucess as well as for workspace.

      classic planning application tab does not visible in workspace when launching workspace administration navigator.

      if any body have idea cross this , please help

      thanks in advance
        • 1. Re: Installation Workspace with FM issuse
          How do you know everything is working ok? Did you run the EPM System Diagnostics Validation test or just confirm that the install completed?

          The Diagnostics Validation test will run a set of tests to confirm proper operation of the environment.
          Oracle EPM System
          Generated on 05/10/2012 11:16 AM
          Validation run on XXXXyour server nameXXXX
          EPM System Diagnostics info: drop 36-0 build 6321-on-03/01/2011 06:48 AM
          Build version:
          OS name: Windows Server 2008 R2
          OS version: 6.1
          Test Status     Service     Test Description     Duration
          Hyperion Foundation               
          PASSED     CFG: Configuration     Validating that configuration tasks have been completed     0 seconds
          PASSED     DB: Database Connectivity     Checking connection to database jdbc:weblogic:sqlserver://XXXXyouservernameXXXX:1433;databaseName=HYPv11Foundation     0 seconds
          PASSED     EXT: External Authentication     Check Native Directory external authentication provider configuration     0 seconds
          You can run this program on a product by product basis or on all of the products installed on a server at one time.

          Execute the validate.bat program from the following folder : <MIDDLEWARE HOME>\user_projects\epmsystem1\bin

          Reports will be stored at : <MIDDLEWARE HOME>\users_projects\epmsystem1\diagnostics\reports

          NOTE: epmsystem1 may not be the folder name as this was specified during your install. epmsystem1 should be the default name.