1 Reply Latest reply: Feb 19, 2013 4:53 AM by Frank Nimphius-Oracle RSS

    ADF deployment generates incomplete html? Any ideas?

    dslack
      My client's ADF team recently deployed a version of their code to a production environment and they are seeing some strange issues where certain page fragments (all from the same project) are generating html that cuts off mid tag.

      This specific part of the code has been deployed to several environments and has been working fine for 4 months, no changes have been made. The environments are also identical and the error is consistent across browsers. Has anyone seen something like this before?

      The areas where the html stops at are consistent for each of the fragments. For example, the below source is how one of the fragments always appears. The cut-off occurs at right as 'pgl1' a panel group is having a cell added to it. We tried redeployment and this issue continues on ONLY our production environment.

      .
      .
      .
      </tr>
      <tr class="x1u p_AFMultiRow"
      id="r3:1:it3">
      <td class="xu x4z"
      valign="top">
      <label for="r3:1:it3::content">Reason</label>
      </td>
      <td valign="top"
      nowrap="nowrap"
      class="xpu">
      <textarea id="r3:1:it3::content"
      name="r3:1:it3"
      style="width:auto;overflow: auto;"
      class="x25"
      cols="100"
      rows="5"></textarea>
      </td>
      </tr>
      <tr>
      <td></td>
      <td class="x51">
      <img id="r3:1:s2"
      src="/AdfCrmConsole/adf/images/t.gif"
      alt="" width="10"
      height="10"></img>
      </td>
      </tr>
      <tr>
      <td></td>
      <td class="x51">
      <table cellpadding="0"
      cellspacing="0"
      border="0" summary=""
      id="r3:1:pgl1"
      class="x1a">
      <tbody>
      <tr>
      <td