0 Replies Latest reply: Mar 27, 2013 12:19 PM by User392418 RSS

    Issue with Portal

    User392418
      We have created new report in Omniportal. It is working fine in Test instance, but in Production, it is failing inconsistently. The log shows the following

      ***
      13/03/26 16:06:13 webClipping: ERROR: Exception occured in lookup in PortletDefinition in Clipping Def Phase II
      13/03/26 16:06:13 webClipping: ERROR: SQL Error Code = "17002"
      13/03/26 16:06:13 webClipping: WARNING: Io exception: A remote host did not respond within the timeout period.
      13/03/26 16:06:13 omniPortlet: [instance=161033_OMNIPORTLET_37410123, id=130060030518,6] Cannot store connection information in the repository because the repository has not been configured. Contact your administrator to configure the repository.
      13/03/26 16:06:13 omniPortlet: [instance=161033_OMNIPORTLET_37410123, id=130060030518,6] oracle.webdb.reformlet.ReformletException: Cannot store connection information in the repository because the repository has not been configured. Contact your administrator to configure the repository.
      ***

      Have anyone seen this error before ? The Report output is pretty much inconsistenet, sometime it works just fine, sometime it fail with "Cannot store connection information in the repository because the repository has not been configured. Contact your administrator to configure the repository." error.

      This seems to be timeout issue. We have changed the timeout value, but this has not resolved the issue.

      Thanks,
      Ashish