This discussion is archived
0 Replies Latest reply: Apr 2, 2013 2:43 PM by 826330 RSS

tag handler class was not found "org.apache.struts.taglib.tiles.InsertTag"

826330 Newbie
Currently Being Moderated
Hi All,

I have a proble deploying my app with struts 1.3.10, when I run under tomcat 6 on my eclipse, it´s fine, but when I deploy on weblogic send next exception:

####<Apr 2, 2013 4:24:19 PM CDT> <Info> <ServletContext-/slagentes> <DSWLC01K> <svr-slisto> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<anonymous>> <> <> <1364937859494> <BEA-000000> <layout.jsp:142:14: The tag handler class was not found "org.apache.struts.taglib.tiles.InsertTag".
<tiles:insert attribute="content"/>
^----------^
layout.jsp:142:14: The tag handler class was not found "org.apache.struts.taglib.tiles.InsertTag".
<tiles:insert attribute="content"/>
^----------^
>
####<Apr 2, 2013 4:24:19 PM CDT> <Error> <HTTP> <DSWLC01K> <svr-slisto> <[ACTIVE] ExecuteThread: '0' for queue: 'weblogic.kernel.Default (self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1364937859499> <BEA-101017> <[ServletContext@159254910[app:slagentes module:/slagentes path:null spec-version:3.0], request: weblogic.servlet.internal.ServletRequestImpl@5ebf5ebf[
POST /slagentes/login.do HTTP/1.1
Connection: keep-alive
Content-Length: 37
Cache-Control: max-age=0
Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
Origin: http://172.17.12.129:7004
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/537.31 (KHTML, like Gecko) Chrome/26.0.1410.43 Safari/537.31
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
Referer: http://172.17.12.129:7004/slagentes/
Accept-Encoding: gzip,deflate,sdch
Accept-Language: es-ES,es;q=0.8
Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.3

]] Root cause of ServletException.
weblogic.servlet.jsp.CompilationException: Failed to compile JSP /jsp/template/layout.jsp
layout.jsp:142:14: The tag handler class was not found "org.apache.struts.taglib.tiles.InsertTag".
<tiles:insert attribute="content"/>
^----------^
layout.jsp:142:14: The tag handler class was not found "org.apache.struts.taglib.tiles.InsertTag".
<tiles:insert attribute="content"/>
^----------^

at weblogic.servlet.jsp.JavelinxJSPStub.reportCompilationErrorIfNeccessary(JavelinxJSPStub.java:225)
at weblogic.servlet.jsp.JavelinxJSPStub.compilePage(JavelinxJSPStub.java:161)
at weblogic.servlet.jsp.JspStub.prepareServlet(JspStub.java:237)
at weblogic.servlet.jsp.JspStub.prepareServlet(JspStub.java:190)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.execute(ServletStubImpl.java:281)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.onAddToMapException(ServletStubImpl.java:453)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.execute(ServletStubImpl.java:364)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.execute(ServletStubImpl.java:221)
at weblogic.servlet.internal.RequestDispatcherImpl.invokeServlet(RequestDispatcherImpl.java:567)
at weblogic.servlet.internal.RequestDispatcherImpl.forward(RequestDispatcherImpl.java:263)
at org.apache.struts.tiles.commands.TilesPreProcessor.doForward(TilesPreProcessor.java:260)
at org.apache.struts.tiles.commands.TilesPreProcessor.execute(TilesPreProcessor.java:217)
at org.apache.commons.chain.impl.ChainBase.execute(ChainBase.java:191)
at org.apache.commons.chain.generic.LookupCommand.execute(LookupCommand.java:305)
at org.apache.commons.chain.impl.ChainBase.execute(ChainBase.java:191)
at org.apache.struts.chain.ComposableRequestProcessor.process(ComposableRequestProcessor.java:283)
at org.apache.struts.action.ActionServlet.process(ActionServlet.java:1913)
at org.apache.struts.action.ActionServlet.doPost(ActionServlet.java:462)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:751)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:844)
at weblogic.servlet.internal.StubSecurityHelper$ServletServiceAction.run(StubSecurityHelper.java:242)
at weblogic.servlet.internal.StubSecurityHelper$ServletServiceAction.run(StubSecurityHelper.java:216)
at weblogic.servlet.internal.StubSecurityHelper.invokeServlet(StubSecurityHelper.java:132)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.execute(ServletStubImpl.java:338)
at weblogic.servlet.internal.ServletStubImpl.execute(ServletStubImpl.java:221)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext$ServletInvocationAction.wrapRun(WebAppServletContext.java:3284)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext$ServletInvocationAction.run(WebAppServletContext.java:3254)
at weblogic.security.acl.internal.AuthenticatedSubject.doAs(AuthenticatedSubject.java:321)
at weblogic.security.service.SecurityManager.runAs(SecurityManager.java:120)
at weblogic.servlet.provider.WlsSubjectHandle.run(WlsSubjectHandle.java:57)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.doSecuredExecute(WebAppServletContext.java:2163)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.securedExecute(WebAppServletContext.java:2089)
at weblogic.servlet.internal.WebAppServletContext.execute(WebAppServletContext.java:2074)
at weblogic.servlet.internal.ServletRequestImpl.run(ServletRequestImpl.java:1513)
at weblogic.servlet.provider.ContainerSupportProviderImpl$WlsRequestExecutor.run(ContainerSupportProviderImpl.java:254)
at weblogic.work.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:256)
at weblogic.work.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:221)
>

My weblogic.xml is

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<wls:weblogic-web-app
     xmlns:wls="http://xmlns.oracle.com/weblogic/weblogic-web-app"
     xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
     xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-app_2_5.xsd http://xmlns.oracle.com/weblogic/weblogic-web-app http://xmlns.oracle.com/weblogic/weblogic-web-app/1.4/weblogic-web-app.xsd">

     <wls:container-descriptor>
          <wls:prefer-web-inf-classes>true</wls:prefer-web-inf-classes>
     </wls:container-descriptor>     
</wls:weblogic-web-app>     


and my weblogic-application.xml is

<?xml version = '1.0' encoding = 'UTF-8'?>
<weblogic-application xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
     xsi:schemaLocation="http://www.bea.com/ns/weblogic/weblogic-application http://www.bea.com/ns/weblogic/weblogic-application/1.0/weblogic-application.xsd"
     xmlns="http://www.bea.com/ns/weblogic/weblogic-application">

     <application-param>
          <param-name>webapp.encoding.default</param-name>
          <param-value>UTF-8</param-value>
     </application-param>
     
     <prefer-application-packages>
          <package-name>antlr.*</package-name>          
          <package-name>org.apache.*</package-name>          
          <package-name>javax.xml.rpc.*</package-name>
          <package-name>javax.xml.namespace.*</package-name>
          <package-name>javax.xml.messaging.*</package-name>
          <package-name>javax.xml.soap.*</package-name>
          <package-name>javax.servlet.jsp.jstl.*</package-name>
     </prefer-application-packages>

</weblogic-application>


please help me

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points