This discussion is archived
4 Replies Latest reply: Apr 10, 2013 12:53 AM by 1001733 RSS

BEA-000449 Error - someone plz help

1001733 Newbie
Currently Being Moderated
Hi,

am starting the server with startWeblogic.cmd/sh, am getting the server in RUNNING mode after that am getting the following error messages, and am not able to open the admin console using http://localhost:7001, which I usually do.

Enter username to boot WebLogic server:weblogic
Enter password to boot WebLogic server:
<8 Apr, 2013 9:31:51 PM IST> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server stat
e changed to STARTING>
<8 Apr, 2013 9:31:51 PM IST> <Info> <WorkManager> <BEA-002900> <Initializing sel
f-tuning thread pool>
<8 Apr, 2013 9:31:51 PM IST> <Notice> <Log Management> <BEA-170019> <The server
log file C:\Oracle\Middleware\user_projects\domains\test_domain\servers\AdminSer
ver\logs\AdminServer.log is opened. All server side log events will be written t
o this file.>
<8 Apr, 2013 9:31:53 PM IST> <Notice> <Security> <BEA-090082> <Security initiali
zing using security realm myrealm.>
<8 Apr, 2013 9:31:56 PM IST> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server stat
e changed to STANDBY>
<8 Apr, 2013 9:31:56 PM IST> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server stat
e changed to STARTING>
<8 Apr, 2013 9:31:58 PM IST> <Notice> <Log Management> <BEA-170027> <The Server
has established connection with the Domain level Diagnostic Service successfully
.>
<8 Apr, 2013 9:31:58 PM IST> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server stat
e changed to ADMIN>
<8 Apr, 2013 9:31:58 PM IST> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server stat
e changed to RESUMING>
<8 Apr, 2013 9:31:58 PM IST> <Notice> <Server> <BEA-002613> <Channel "Default" i
s now listening on 127.0.0.1:7001 for protocols iiop, t3, ldap, snmp, http.>
<8 Apr, 2013 9:31:58 PM IST> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000329> <Started Web
Logic Admin Server "AdminServer" for domain "test_domain" running in Production
Mode>
<8 Apr, 2013 9:31:58 PM IST> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000365> <Server stat
e changed to RUNNING>
<8 Apr, 2013 9:31:58 PM IST> <Notice> <WebLogicServer> <BEA-000360> <Server star
ted in RUNNING mode>
<8 Apr, 2013 9:32:11 PM IST> <Warning> <Socket> <BEA-000449> <Closing socket as
no data read from it on 127.0.0.1:51,093 during the configured idle timeout of 5
secs>
<8 Apr, 2013 9:32:36 PM IST> <Warning> <Socket> <BEA-000449> <Closing socket as
no data read from it on 127.0.0.1:51,120 during the configured idle timeout of 5
secs>
<8 Apr, 2013 9:33:01 PM IST> <Warning> <Socket> <BEA-000449> <Closing socket as
no data read from it on 127.0.0.1:51,138 during the configured idle timeout of 5
secs>

Error in Browser:

Error 404--Not Found

From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:

10.4.5 404 Not Found

Someone please help to resolve the problem, Thanks in advance.
  • 1. Re: BEA-000449 Error - someone plz help
    KirandeepKaur Newbie
    Currently Being Moderated
    From your server startup , your server is not listening on localhost, it is listening on 127.0.0.1 :

    <8 Apr, 2013 9:31:58 PM IST> <Notice> <Server> <BEA-002613> <Channel "Default" i
    s now listening on 127.0.0.1:7001 for protocols iiop, t3, ldap, snmp, http.>


    Please try to access it on

    http://127.0.0.1:7001/console


    Regards,
    Kirandeep
  • 2. Re: BEA-000449 Error - someone plz help
    997468 Explorer
    Currently Being Moderated
    Hi,

    As you mentioned you are using http://localhost:7001 to login to Admin console which is incorrect as admin console application is deployed with context "/console" in Weblogic and accessing without this will throw 404 Not Found error. Use http://localhost:7001/console to access admin console.

    Also there is no issue using localhost or 127.0.0.1, both will resolve to same destination.

    ## rank it if found useful .. ##

    Thanks,
    Ranjan
  • 3. Re: BEA-000449 Error - someone plz help
    1001733 Newbie
    Currently Being Moderated
    Hi Kiran,

    Thanks for looking into my problem, basically I found it after some time, as I have disabled the Enable Console option in Admin console and after that I am trying to access the admin console. So , even though server is showing in running mode am not able to access admin console, I have enabled it using WLST and problem is fixed now. Thanks.
  • 4. Re: BEA-000449 Error - someone plz help
    1001733 Newbie
    Currently Being Moderated
    Hi Ranjan,

    Thanks for looking into my problem, basically I found it after some time, as I have disabled the Enable Console option in Admin console and after that I am trying to access the admin console. So , even though server is showing in running mode am not able to access admin console, I have enabled it using WLST and problem is fixed now. Thanks.

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points