2 Replies Latest reply: Apr 22, 2013 5:43 AM by PratushA RSS

    Publish error : Realtime

    PratushA
      Hi,

      I am getting following error in logs " [logging.cs.cache.page] findPagesByAge is not implemented".
      and no templates nor CS elements are getting published.
      But on UI it is showing publish success.

      kindly help.


      regards,
      Pratush
        • 1. Re: Publish error : Realtime
          User570023-OC
          can you provide log entries from source and destination?
          • 2. Re: Publish error : Realtime
            PratushA
            Hi,

            Please find the logs below :

            Source :

            [ERROR] [http-bio-9084-exec-56] [logging.cs.xcelerate.asset] error: unable to load asset type information for null, in tag asset.load pagename:OpenMarket/Xcelerate/Admin/SiteFront
            [ERROR] [http-bio-9084-exec-56] [fatwire.logging.cs.xml] object.get no object named previewAsset.
            [ERROR] [http-bio-9084-exec-11] [logging.cs.xcelerate.asset] error: unable to load asset type information for null, in tag asset.load pagename:OpenMarket/Xcelerate/Admin/MirrorSitePost
            [ERROR] [http-bio-9084-exec-11] [fatwire.logging.cs.xml] object.get no object named previewAsset.



            Destination :

            [2013-04-22 15:41:59,868 IST] [ERROR] [http-bio-8070-exec-2] [logging.cs.cache.page] findPagesByAge is not implemented
            [2013-04-22 15:42:00,116 IST] [WARN ] [http-bio-8070-exec-2] [logging.cs.xcelerate.publish] No pages found matching criteria
            [2013-04-22 15:42:00,116 IST] [WARN ] [http-bio-8070-exec-2] [logging.cs.xcelerate.publish] No blobs found matching criteria
            [2013-04-22 15:42:00,117 IST] [WARN ] [http-bio-8070-exec-2] [logging.cs.xcelerate.publish] No pages found matching criteria
            [2013-04-22 15:42:00,117 IST] [WARN ] [http-bio-8070-exec-2] [logging.cs.xcelerate.publish] No blobs found matching criteria
            [2013-04-22 15:42:02,547 IST] [WARN ] [http-bio-8070-exec-2] [logging.cs.xcelerate.publish] No blobs found matching criteria
            [2013-04-22 15:42:02,547 IST] [WARN ] [http-bio-8070-exec-2] [logging.cs.xcelerate.publish] No pages found matching criteria
            [2013-04-22 15:42:02,547 IST] [WARN ] [http-bio-8070-exec-2] [logging.cs.xcelerate.publish] No blobs found matching criteria
            [2013-04-22 15:42:02,560 IST] [WARN ] [http-bio-8070-exec-2] [logging.cs.xcelerate.publish] No blobs found matching criteria


            Also,
            I have community blog assets installed at source but I am excluding them during publishing at destination.


            Thanks,
            Do reply