0 Replies Latest reply: May 7, 2013 8:15 AM by user10737970 RSS

    MissingResourceException Error when Starting Application

    user10737970
      I am getting the following error when starting an Enterprise application in weblogic 10.3.6:

      .MissingResourceException: Can't find bundle for base name resources.Messages, locale en

      A snippet from my faces-config.xml file:

           <application>
           <locale-config>
                <default-locale>en_US</default-locale>
      <supported-locale>ko_KR</supported-locale>
           </locale-config>     
                <message-bundle>resources.application</message-bundle>
      <message-bundle>resources.Messages</message-bundle>
                <resource-bundle>
                <base-name>resources.Messages</base-name>
                <var>msgs</var>
                </resource-bundle>
                <resource-bundle>
                <base-name>resources.ErrorMessages</base-name>
                <var>errorMsgs</var>
                </resource-bundle>     
                <resource-bundle>
                <base-name>resources.Labels</base-name>
                <var>labels</var>
                </resource-bundle>     
           </application>


      I have an Enterprise Application (.ear file) that contains one WAR file. The War file includes resources in the following structure:

      .war
      WEB-INF
      classes
      resources
      Messages_en_US.properties
      Messages_ko_KR.properties

      How can I correct this error?