2 Replies Latest reply: Jul 3, 2013 7:58 AM by rukbat RSS

    Application running too slow on Sun SPARC T5440 but run normal on sun T5220

    1008410

      Hi all,

      I have application running on sun server T5440 1.4 GHz, 95 GB RAM, 32 cores(s), 256 logical (virtual) processor(s), application is running slow on load. when I install my application on another server SPARC-Enterprise-T5220 (UltraSPARC-T2 (chipid 0, clock 1165 MH) , 8GB RAM, 1 core, 8 virtual processors ), application runs smoothly.

       

      Could anyone please help me out what could be the possible reason for this behavior as ideally it should give better performance on T5440 server.

       

      Please find below the additional information from both the servers:

       

      kansparc54143 (/) # uname -a

      SunOS kansparc54143 5.10 Generic_144488-17 sun4v sparc SUNW,T5440

       

      kansparc54143 (/) # psrinfo -pv

      The physical processor has 64 virtual processors (0-63)

        UltraSPARC-T2+ (chipid 0, clock 1414 MHz)

      The physical processor has 64 virtual processors (64-127)

        UltraSPARC-T2+ (chipid 1, clock 1414 MHz)

      The physical processor has 64 virtual processors (128-191)

        UltraSPARC-T2+ (chipid 2, clock 1414 MHz)

      The physical processor has 64 virtual processors (192-255)

        UltraSPARC-T2+ (chipid 3, clock 1414 MHz)

      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

      root@kansparc6744 # uname -a

      SunOS kansparc6744 5.10 Generic_144488-17 sun4v sparc SUNW,SPARC-Enterprise-T5220

      root@kansparc6744 #  psrinfo -pv

      The physical processor has 8 virtual processors (0-7)

        UltraSPARC-T2 (chipid 0, clock 1165 MHz)