This discussion is archived
14 Replies Latest reply: Nov 6, 2013 4:43 AM by user11128049 RSS

Dbms authentication in OBIEE 11.1.1.7.1

Seth Newbie
Currently Being Moderated

Hi all,

 

I have a problem with configuring dbms authentication in obiee 11.1.1.7.1. I followed the document below, and made all the steps.

 

Using Alternative Authentication Providers - 11g Release 1 (11.1.1)

 

Now, my problem is none of my dbms users can login to analytics. I can login using weblogic users, but when I try to search for any of the users from analytics, I get invalid GUID error. (I refreshed GUIDs, this is not related) According to debug steps my problem should be with adapters since I can login to em console with my db users after giving privilage, but I don't know what is wrong. Error from nqserver.log is below.

 

[tid: 152c] An error message was received from the BI Security Service: SecurityService::populateBIUserFromUserProfileUser XXXXXX has invalid guid 41414B494E4C49

[tid: 152c] An error message was received from the BI Security Service: SecurityService::populateBIUserFromUserProfileUser XXXXXX has invalid guid 41414B494E4C49 [[

[nQSError: 43113] Message returned from OBIS.

]]

[tid: 152c] SecurityService::populateBIUserFromUserProfileUser XXXXXX has invalid guid 47434554494E4552

[tid: 152c]  [nQSError: 43126] Authentication failed: invalid user/password.

[tid: 152c] SecurityService::populateBIUserFromUserProfileUser XXXXXX has invalid guid 47434554494E4552

[tid: 152c]  [nQSError: 43126] Authentication failed: invalid user/password.

 

What do you think the problem could be? Any help would be appreciated.

Were anyone able to configure dbms authentication with 11.1.1.7.1 or 11.1.1.7?

 

Regards,

 

Seth

Legend

  • Correct Answers - 10 points
  • Helpful Answers - 5 points