4 Replies Latest reply: Sep 13, 2013 8:45 AM by Clarkec21 RSS

    Icons not displayed in 11g at runtime

    Clarkec21

      Hi

       

      In the process of migrating to 11g from 10g.  Our icons are loading fine in 10g however using the same jar file (images.jar) in 11g results in errors in the Java Console:

      FRM-92471: unable to load image savedisk for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image printer for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image entqry for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image red_tick for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image to_earth for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image add_page for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image del_page for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image lett_tpl for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image picture for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image notepad for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image showkeys for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image undo_rec for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image help_abt for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image process for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image fldr_cls for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image wrkstart for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image exitdoor for iconic button item

      FRM-92471: unable to load image userlocked for iconic button item

       

      Formsweb.cfg contains reference to the jar file as in 10g

       

      Is there anything that has changes to cause this issue?

        • 1. Re: Icons not displayed in 11g at runtime
          Su.gi

          Hi Clarkec,

               Copy the registry.dat file from oracle 10g (registry.dat located in where you installed your developer suite like C:\DevSuite\forms\java\oracle\forms\registry\registry.dat ) and replace it in 11g developer suite where you installed.

           

          Hope this will help

          • 2. Re: Icons not displayed in 11g at runtime
            Clarkec21

            Hi

             

            Thanks for responding

             

            I copied that file but it did not work.

             

            In the formsweb.cfg the parameter imageBase=codebase.

             

            In the old registry.dat file the default.icons.iconpath is blank and this did not work.  I added the path where the icons jar file is kept to this parameter - still the same errors.

             

            Worth noting our old forms version was 9.0.4 not 10g.

            • 3. Re: Icons not displayed in 11g at runtime
              Soofi

              Have you restarted the instance after replacing registry.dat file?

               

              If no means then do it.

               

               

              If problem persists let me know...

               

              Regards,

              Soofi

              • 4. Re: Icons not displayed in 11g at runtime
                Clarkec21

                Hi

                 

                I put the path of our jar files into the parameter in registry.dat and restarted the application on the app server.  Parameter specified as follows:

                default.icons.iconpath=/app/oracle/Middleware/Oracle_FRHome2/forms/java/

                default.icons.iconextension=gif

                 

                A jar file called images.jar contains the gif files.

                 

                Unfortunately still get the same issue.