1 2 3 Previous Next 30 Replies Latest reply on Dec 3, 2013 2:05 AM by petra-K

    DG Standby db not giving normal report?

      Hi All,

       

      11.2.0.1

      Aix 6.1

       

      I am worried why my standby output is not usual?

       

      Before my report would always look like this:

       

      SELECT PROCESS, CLIENT_PROCESS, SEQUENCE#, STATUS FROM V$MANAGED_STANDBY;

       

      PROCESS   CLIENT_P  SEQUENCE# STATUS

      --------- -------- ---------- ------------

      ARCH      ARCH            783 CLOSING

      ARCH      ARCH            781 CLOSING

      ARCH      ARCH              0 CONNECTED

      ARCH      ARCH            782 CLOSING

      RFS       UNKNOWN           0 IDLE

      MRP0      N/A             784 WAIT_FOR_LOG

      RFS       LGWR            784 IDLE

       

       

      7 rows selected.


      I can tell that my standby is updating ok when there is "WAIT_FOR_LOG"


      But today when I select my other standby PROD2, my output is like this:

       

      PROCESS   CLIENT_P  SEQUENCE# STATUS

      --------- -------- ---------- ------------

      ARCH      ARCH           3493 CLOSING

      ARCH      ARCH              0 CONNECTED

      ARCH      ARCH           3495 CLOSING

      ARCH      ARCH           3496 CLOSING

      RFS       LGWR           3497 IDLE

      RFS       UNKNOWN           0 IDLE

      RFS       UNKNOWN           0 IDLE

       

       

      7 rows selected.

       

      The wait for log is missing

      Is there something wrong happening?

       

      Thanks,

        1 2 3 Previous Next