2 Replies Latest reply on Feb 26, 2014 4:27 AM by Sasi Nagireddy

    REP_12400 Repository Error ([REP_55102] Failed to connect to repository service

    Thej

      Hi experts,

       

      I am getting below error while creating informatica integration service.. please let me know what would be the issue..\

      The repository service is up and running fine...

       

      DW_INT

      ERROR

      02/25/2014 10:32:38.757 AM

      7128

      REP_12400

      Repository Error ([REP_55102] Failed to connect to repository service [EMP_DW_REP].)

      PowerCenter Integration Service

      DW_INT

      ERROR

      02/25/2014 10:32:38.757 AM

      7128

      REP_12400

      Repository Error (Failed to connect to repository service [EMP_DW_REP].)

      PowerCenter Integration Service

      DW_INT

      ERROR

      02/25/2014 10:32:38.757 AM

      7128

      REP_12014

      An error occurred while accessing the repository

      PowerCenter Integration Service

      DW_INT

      ERROR

      02/25/2014 10:32:38.757 AM

      7128

      REP_12400

      Repository Error (Failed to connect to repository service [EMP_DW_REP].)

      PowerCenter Integration Service

      DW_INT

      ERROR

      02/25/2014 10:32:38.757 AM

      7128

      REP_12400

      Repository Error ([REP_55055] Unable to fetch information for user (administrator) from repository (EMP_DW_REP). Please check the user name and try again.)

      PowerCenter Integration Service

      DW_INT

      ERROR

      02/25/2014 10:32:38.757 AM

      7128

      REP_12400

      Repository Error ([REP_57145] No data found in the database.)