1 Reply Latest reply: May 27, 2014 3:20 AM by tvCa-Oracle RSS

    Installed EBS 12.2 VIS; upgraded to 12.2.3 and then final step fs_clone failed with error 'AdminServer is currently not running.'

    Yteruya-Oracle

      Hi,

       

       

      I had installed EBS 12.2 VISION install and then applied 12.2.3 patch driver as per note, Oracle E-Business Suite Release 12.2.3 Readme (Doc ID 1586214.1).

       

      ========

      5. Apply Oracle E-Business Suite 12.2.3 Release Update Pack

       

          Synchronize file systemsSynchronize the file systems using the command shown below. This action will copy the new run edition code and configuration to the other file system, to help the next online patching cycle complete faster.$ adop phase=fs_clone

      ========

       

      The fs_clone is keep failed with the following error:

       

      ========

      FUNCTION: main::runFSCloneApply [ Level 1 ]

      ERRORMSG: /u01/oracle/VIS/fs2/EBSapps/comn/clone/bin/adclone.pl did not go through successfully.

       

                [UNEXPECTED]Error occurred while executing <perl /u01/oracle/VIS/fs2/EBSapps/appl/ad/12.0.0/patch/115/bin/txkADOPPreparePhaseSynchronize.pl -contextfile=/u01/oracle/VIS/fs2/inst/apps/VIS_jpcoevm901/appl/admin/VIS_jpcoevm901.xml -patchcontextfile=/u01/oracle/VIS/fs1/inst/apps/VIS_jpcoevm901/appl/admin/VIS_jpcoevm901.xml -promptmsg=hide -console=off -mode=create -sessionid=10 -timestamp=20140520_155654 -outdir=/u01/oracle/VIS/fs_ne/EBSapps/log/adop/10/fs_clone_20140520_155654/VIS_jpcoevm901>

                [UNEXPECTED]Error occurred while CLONE Patch File System from Run File System using command: <perl /u01/oracle/VIS/fs2/EBSapps/appl/ad/12.0.0/patch/115/bin/txkADOPPreparePhaseSynchronize.pl -contextfile=/u01/oracle/VIS/fs2/inst/apps/VIS_jpcoevm901/appl/admin/VIS_jpcoevm901.xml -patchcontextfile=/u01/oracle/VIS/fs1/inst/apps/VIS_jpcoevm901/appl/admin/VIS_jpcoevm901.xml -promptmsg=hide -console=off -mode=create -sessionid=10 -timestamp=20140520_155654 -outdir=/u01/oracle/VIS/fs_ne/EBSapps/log/adop/10/fs_clone_20140520_155654/VIS_jpcoevm901>.

                [UNEXPECTED]fs_clone phase completed with errors/warnings. Please check logfiles

                Log file: /u01/oracle/VIS/fs_ne/EBSapps/log/adop/10/adop_20140520_155654.log

       

      adop exiting with status = 2 (Fail)

      ========

       

      In 

       

      /u01/oracle/VIS/fs_ne/EBSapps/log/adop/10/fs_clone_20140520_155654/VIS_jpcoevm901/TXK_SYNC_create_Tue_May_20_15_58_08_2014/fsclone_apply/FSCloneApplyAppsTier_05201558.log

       

      I see following error message.

       

      ========

      AdminServer is currently not running.

      Inside restartClone()

      CloneContext=>APPLY-CLONECONTEXT-DONE

      ApplyfmwTechStack=>APPLY-FMWHOME-DONE

      ApplyAppsTechStack=>APPLY-DEV10GHOME-DONE

      ApplyApplTop=>APPLY-APPLTOP-DONE

      ApplywlsTechStack=>APPLY-WLSCONFIG-DONE

      ApplyohsTechStack=>INCOMPLETE

      INCOMPLETE clone action name ApplyohsTechStack

      # Calling ApplyohsTechStack...

       

       

      Updating status STARTED for action ApplyohsTechStack

       

       

      AdminServer is currently not running.

      AdminServer is not UP !!!

      OHS clone failed !!!

      Inside exitClone....

      Updating status INCOMPLETE for ApplyohsTechStack

      Updating status INCOMPLETE for action ApplyohsTechStack

      ========

       

      However, Admin Server is up.

      I tried shutting down all the services from RUN env and restarted AdminServer. adadminsrvctl.sh -status shows that AdminServer is running.

       

      Anybody can help?

       

      Thanks,

      Yuko