1 Reply Latest reply: Jul 11, 2014 1:19 AM by KKT RSS

    failed to start a managed process after the maximum retry limit - opmnctl

    2622150

      Hallo guys,

       

      First of all, this is my environment box:

      Machine: exalytics

      Operating system: Oracle Linux (unfortunately I don't know the exact version)

      OBIEE: 11.1.1.7, installed together with Oracle Hyperion 11.1.2.3.

       

      This error started to appear since yesterday and before it everything was normal with no issues. No configuration was made since installation completed.

      I am experiencing the error like this, when I start opmnctl in order to turn on the OBIEE presentation service:

       

       

      opmnctl startall: starting opmn and all managed processes...

      ================================================================================

      opmn id=exalytics1:9501

      Response: 0 of 1 processes started.

       

       

      ias-instance id=instance1

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

      --------------------------------------------------------------------------------

      ias-component/process-type/process-set:

        coreapplication_obis1/OracleBIServerComponent/coreapplication_obis1/

       

       

      Error

      --> Process (index=1,uid=1735293404,pid=14267)

        failed to start a managed process after the maximum retry limit

        Log:

        /u01/app/oracle/product/fmw/instances/instance1/diagnostics/logs/OracleBIServerComponent/coreapplication_obis1/console~coreapplication_obis1~1.log

       

      Unable to Sign InUnable to Sign In

       

      An error occurred during authentication. Try again later or contact your system administrator.

       

       

      Note: I am able to access the Weblogic EM and presentation (analytics) web also opened as well but can't login with error message like this:

      I have checked the log file that is mentioned on the error message before and it appears like this:

       

      --------

      14/07/10 15:33:32 Start process

      --------

      Oracle BI Server starting...

       

       

      --------

      14/07/11 11:47:17 Start process

      --------

      Oracle BI Server starting...

       

       

      --------

      14/07/11 11:47:28 Start process

      --------

      Oracle BI Server starting...

       

       

      --------

      14/07/11 12:08:44 Start process

      --------

      Oracle BI Server starting...

       

       

      --------

      14/07/11 12:08:50 Start process

      --------

      Oracle BI Server starting...

       

       

      --------

      14/07/11 12:26:15 Start process

      --------

      Oracle BI Server starting...

       

       

      --------

      14/07/11 12:26:19 Start process

      --------

      Oracle BI Server starting...

       

       

      --------

      14/07/11 12:35:34 Start process

      --------

      Oracle BI Server starting...

       

       

      --------

      14/07/11 12:35:40 Start process

      --------

      Oracle BI Server starting...

       

      I have restarted all the environment including server restart but no effects until now. Could anybody please advice what happened here and what should we do to have our analytics web to be alive again? Thank you.