3 Replies Latest reply: Jul 30, 2014 5:10 AM by Sharmela-Oracle RSS

    weblogic console is not opening

    db53d375-314d-48c1-a44a-271278cff23a

      When i am trying to login to the weblogic console i am again getting the same login page instead of admin console

      Please provide help to sort this problem

        • 1. Re: weblogic console is not opening
          db53d375-314d-48c1-a44a-271278cff23a

          In the admin server after the server state changed to running no logs are generating during the time of login.

           

          Please let me know if it is a configuration in the weblogic problem or security in the os problem.

           

          Previously i was able to login to the console but today suddenly this problem occurred

           

          I installed the weblogic in my d drive under the folder oracle/middleware, in d drive there is one more folder jdeveloper/middleware where i installed the jdeveloper, is

          it creating any conflicts?

           

          the login details that i gave are proper

          • 2. Re: weblogic console is not opening
            Luz Mestre-Oracle

            Just to double check, you need to have a different combination of listen address + port for each WLS (JDeveloper / oracle- middleware)

            1. Do you see any error in the screen or logs when trying to login?

            2. Id the WLS - JDeveloper running? If you stop it, and restart the oracle-middleware, does the issue occur?

            If there is a conflict, after you are able to login to one of them, you can change the listen port to have both environments working

            Environment > Servers > <MyServer> >

            Set the "Listen Port"

            Best Regards

            Luz

            • 3. Re: weblogic console is not opening
              Sharmela-Oracle

              Hi,

               

              Are there  two different Administration Consoles (for example, from two different domains, and both running on the same host) at the same time in a single web browser instance ?

              The behavior you are observing happens in such cases.

               

               

              Thanks,

              Sharmela