0 Replies Latest reply on May 20, 2015 3:58 PM by goj

    weblogic user issue on passwd

    goj

      Hi All,

      12.2.4  EBS recent install.

       

      Environment has been working fine for past few days and last night, i installed EM 12c agents.

      Now I am unable to use admin scripts to start/stop the environments.

       

      *********

      oracle@ebswl scripts]$ adadminsrvctl.sh start

       

       

      You are running adadminsrvctl.sh version 120.10.12020000.2

       

       

      Enter the WebLogic Admin password:

      Enter the APPS Schema password:

       

       

      Invalid credentials passed.

       

       

      adadminsrvctl.sh: exiting with status 1

       

       

      adadminsrvctl.sh: check the logfile /data/nfs_share/d01/oracle/PROD/fs1/inst/apps/PROD_ebswl/logs/appl/admin/log/adadminsrvctl.txt for more information ... 

       

      *************

      ERROR: Skipping startup of oacore_server1 as the WebLogic password is invalid.

       

       

       

       

      ERROR: Skipping startup of forms-c4ws_server1 as the WebLogic password is invalid.

       

       

       

       

      ERROR: Skipping startup of forms_server1 as the WebLogic password is invalid.

       

       

       

       

      ERROR: Skipping startup of oafm_server1 as the WebLogic password is invalid.

       

       

       

      *****************************

      I use the SAME password WEBLOGIC to log into the Weblogic console....so I am not sure what is the issue here...any ideas?  thank you