5 Replies Latest reply on Feb 11, 2016 7:39 AM by Ramaraju

    Login Error after Upgrade to R12.2.4 from R11.5.10.2

    Ramaraju

      Hi,

      We have applied R12.2.4 upgrade patch successfully. After the patch, while we are logging into the application, getting below error.

      "The system has encountered an error when servicing the request. If the error persists, please contact the system administrator."

      We followed the below document, but still facing same issue.

      Login Error after Upgrade: The system has encountered an error when servicing the request. If the error persists, please contact the system administrator ( Doc ID 1902795.1  )

       

      Thanks,

      Ramaraju

        • 1. Re: Login Error after Upgrade to R12.2.4 from R11.5.10.2
          Kirushna

          Hi,

           

          Autoconfig is completing successfully?

           

          Have you tried bouncing Oacore_services, retested.

           

          AOL/J test might give error cause.

           

          Regards,

          Kirushna

          • 2. Re: Login Error after Upgrade to R12.2.4 from R11.5.10.2
            Narsi M-Oracle

            Hello Ramaraju,

             

            Can you post the summary (Appears @ the end) from the adstrtal.log

             

             

            Regards,

            Narsi

            • 3. Re: Login Error after Upgrade to R12.2.4 from R11.5.10.2
              VishnuVinnakota

              Below will be helpful to troubleshoot:

              1. Can you confirm if adstrtal.sh completed with 0 status?
              2. What is there in the Apache Error logfile?
              3. What is there in the OACORE logs?
              4. Try AOLJTEST and post the errors here
              5. Run Autoconfig on Application Tier and post if you get any errors
              6. Did you apply AD/TXK 7 or 6?
              • 4. Re: Login Error after Upgrade to R12.2.4 from R11.5.10.2
                Ramaraju

                Hi Kirushna,

                Autoconfig completed successfully on both DB & Apps tiers.

                I have bounced all services

                How to do AOL/J test?

                 

                Hi Narsi,

                Please find the below oputput.

                [Service Control Execution Report]

                The report format is:

                  <Service Group>            <Service>                                 <Script>                   <Status>

                  Root Service                                                                                    Enabled

                  Root Service               NodeManager                               adnodemgrctl.sh            Started

                  Web Administration                                                                              Enabled

                  Web Administration         AdminServer                               adadminsrvctl.sh           Started

                  Web Administration         OracleTNSListenerAPPS_ARCH_archapp1       adalnctl.sh                Started

                  Web Entry Point Services                                                                        Enabled

                  Web Entry Point Services   Oracle HTTP Server ARCH_archapp1          adapcctl.sh                Started

                  Web Entry Point Services   Oracle Process Manager for ARCH_archapp1  adopmnctl.sh               Started

                  Web Application Services                                                                        Enabled

                  Web Application Services   oacore_server1                            admanagedsrvctl.sh         Started

                  Web Application Services   forms_server1                             admanagedsrvctl.sh         Started

                  Web Application Services   oafm_server1                              admanagedsrvctl.sh         Started

                  Web Application Services   forms-c4ws_server1                        admanagedsrvctl.sh         Disabled

                  Web Application Services   oaea_server1                              admanagedsrvctl.sh         Disabled

                  Batch Processing Services                                                                       Enabled

                  Batch Processing Services  OracleConcMgrARCH_archapp1                adcmctl.sh                 Started

                  Batch Processing Services  Oracle ICSM ARCH_archapp1                 ieoicsm.sh                 Disabled

                  Batch Processing Services  Oracle Fulfillment Server ARCH_archapp1   jtffmctl.sh                Started

                  Other Services                                                                                  Disabled

                  Other Services             OracleFormsServer-Forms ARCH_archapp1     adformsrvctl.sh            Disabled

                  Other Services             Oracle MWA Service ARCH_archapp1          mwactlwrpr.sh              Disabled

                Total time taken for execution is 3 mins 22 seconds.

                 

                ServiceControl is exiting with status 0

                02/10/16-09:45:25 :: You are running adstrtal.sh version 120.24.12020000.11

                 

                Hi Vishnu,

                1. Please find the above output

                 

                2. access_log

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:55:14 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:55:34 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:55:54 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:56:14 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:56:34 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:56:54 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:57:14 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:57:34 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:57:54 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:58:14 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:58:34 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:58:54 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:59:14 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:59:34 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:09:59:54 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:00:14 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:00:34 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:00:54 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:01:14 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:01:34 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:01:54 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:02:14 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:02:34 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:02:54 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:03:14 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:03:34 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:03:54 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:04:14 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:04:34 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:04:54 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:05:14 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:05:34 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:05:55 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -

                ::1 - - [10/Feb/2016:10:06:15 -0500] "HEAD  /index.html HTTP/1.1" 200 -


                3. 02/10/16-09:43:41 :: admanagedsrvctl.sh version 120.14.12020000.11

                Validated the passed arguments for the option ebs-get-serverstatus

                oacore_server1 is in SHUTDOWN mode.


                Validated the passed arguments for the option ebs-nmstart-managedsrv

                The Server oacore_server1 is not up. Proceeding to start the server.

                Checking if the Node Manager is already up..

                Connecting to Node Manager ...

                Successfully Connected to Node Manager.


                The Node Manager is already up.

                Starting server oacore_server1 ...

                Successfully started server oacore_server1 ...


                Started up the managed server oacore_server1

                Server specific logs are located at /...../fs1/FMW_Home/user_projects/domains/EBS_domain_ARCH/servers/oacore_server1/logs

                02/10/16-09:45:24 :: admanagedsrvctl.sh: exiting with status 0

                 

                4. How to do AOLJ TEST ?

                 

                5. Autoconfig completed successfully on both DB & Apps tiers.

                 

                6. We applied AD/TXK 7

                 

                Thanks,

                Ramaraju

                • 5. Re: Login Error after Upgrade to R12.2.4 from R11.5.10.2
                  Ramaraju

                  Hi,

                  Below is the AOLJTEST result.

                  Forbidden

                  You are not authorized to access the requested resource.

                   

                  Thanks,

                  Ramaraju