0 Replies Latest reply on Apr 6, 2016 10:03 AM by V. A. Nagpure

    R12:java.io.IOException: Broken pipe error in application log

    V. A. Nagpure

      Hi All,

       

      I shut down our R12 application and database (11.1.0.7) yesterday for a backup. Now the database is up and the apps tier gets up but some services are crashing:

       

      java.io.IOException: Broken pipe

              at sun.nio.ch.FileDispatcher.write0(Native Method)

              at sun.nio.ch.SocketDispatcher.write(SocketDispatcher.java:29)

              at sun.nio.ch.IOUtil.writeFromNativeBuffer(IOUtil.java:104)

              at sun.nio.ch.IOUtil.write(IOUtil.java:75)

              at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.write(SocketChannelImpl.java:334)

              at java.nio.channels.Channels.write(Channels.java:60)

              at java.nio.channels.Channels.access$000(Channels.java:47)

              at java.nio.channels.Channels$1.write(Channels.java:134)

              at com.evermind.server.http.AJPOutputStream.endRequest(AJPOutputStream.java:117)

              at com.evermind.server.http.AJPRequestHandler.run(AJPRequestHandler.java:317)

              at com.evermind.server.http.AJPRequestHandler.run(AJPRequestHandler.java:199)

              at oracle.oc4j.network.ServerSocketReadHandler$SafeRunnable.run(ServerSocketReadHandler.java:260)

              at com.evermind.util.ReleasableResourcePooledExecutor$MyWorker.run(ReleasableResourcePooledExecutor.java:303)

              at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)

      16/04/04 11:19:43.526 html: weboam: Sucessfully initialize oaosu.OAMServlet

      16/04/04 11:22:02.743 html: OABodyBean, localName='body': Could not find partial target: ActFlexField

      16/04/04 11:22:17.611 html: OABodyBean, localName='body': Could not find partial target: ActFlexField

      16/04/05 17:31:40.796 html: weboam: Destroying oaosu.OAMServlet

      16/04/05 17:31:40.830 html: 10.1.3.4.0 Stopped

       

      ---------------------------------+--------------------+---------+---------

      ias-component                    | process-type       |     pid | status

      ---------------------------------+--------------------+---------+---------

      OC4JGroup:default_group          | OC4J:oafm          |     N/A | Down

      OC4JGroup:default_group          | OC4J:forms         |     N/A | Down

      OC4JGroup:default_group          | OC4J:oacore        |     N/A | Down

      HTTP_Server                      | HTTP_Server        |   14537 | Alive

       

      I tried a restart but the processes come up and again crash. I checked one or two old threads on this and also the note 732857.1 but it didn't help.

       

      Any ideas?

       

      Regards,

      Vinod