12 Replies Latest reply on Jun 14, 2016 9:47 AM by Samrat Sinha

    after cloning apps login page not coming

    3221284

      hi all,

       

      we have cloned a new instance and we are unable get the login page for some reason,

       

       

       

      I have observed the below error in the error log file.

       

      [applsit@whebsnp01 Apache]$ tail -f error_log.1459123200

      [Mon Mar 28 08:29:43 2016] [warn] [client 10.28.19.229] oc4j_socket_recvfull timed out

      [Mon Mar 28 08:29:43 2016] [error] [client 10.28.19.229] [ecid: 1459146282:10.111.20.48:23550:0:4,0] mod_oc4j: request to OC4J whebsnp01.who.int:21505 failed ed (errno=4)

        • 1. Re: after cloning apps login page not coming
          Pravin Takpire

          give more details like version of application. also post more of log files

          regards

          Pravin

          • 2. Re: after cloning apps login page not coming
            3221284

            apps 12.1.3

             

            "[applmgr@whebsnp01 Apache]$ tail -f error_log.1458604800

            [Tue Mar 22 07:25:12 2016] [error] [client 10.28.19.237] [ecid: 1458627912:10.111.20.48:14965:0:4,0] File does not exist: /u01/app/local/EBS/apps/GSMTSIT1_whebsnp01/apps/GSMTSIT1_whebsnp01/portal/favicon.ico

            [Tue Mar 22 07:25:12 2016] [error] [client 10.28.19.237] [ecid: 1458627912:10.111.20.48:14965:0:5,0] File does not exist: /u01/app/local/EBS/apps/GSMTSIT1_whebsnp01/apps/GSMTSIT1_whebsnp01/portal/favicon.ico

            [Tue Mar 22 07:29:03 2016] [error] [client 10.28.19.229] [ecid: 1458628143:10.111.20.48:14967:0:5,0] mod_oc4j: Failed to find a failover oc4j process for session request for destination: application://oacore (no island or jgroup).

            [Tue Mar 22 07:34:00 2016] [notice] configured -- resuming normal operations

            [Tue Mar 22 07:34:00 2016] [notice] Accept mutex: fcntl (Default: fcntl)

            [Tue Mar 22 07:34:18 2016] [error] [client 10.28.19.229] [ecid: 1458628458:10.111.20.48:18571:0:1,0] mod_oc4j: Failed to find a failover oc4j process for session request for destination: application://oacore (no island or jgroup).

            [Tue Mar 22 07:40:24 2016] [error] [client 10.28.19.229] [ecid: 1458628824:10.111.20.48:18572:0:3,0] mod_oc4j: Failed to find a failover oc4j process for session request for destination: application://oacore (no island or jgroup).

            [Tue Mar 22 08:08:12 2016] [notice] configured -- resuming normal operations

            [Tue Mar 22 08:08:12 2016] [notice] Accept mutex: fcntl (Default: fcntl)

            [Tue Mar 22 09:10:11 2016] [error] [client 10.28.19.229] [ecid: 1458634211:10.111.20.48:28775:0:49,0] mod_oc4j: Failed to find a failover oc4j process for session request for destination: application://oacore (no island or jgroup)

            • 3. Re: after cloning apps login page not coming
              Pravin Takpire

              Troubleshooting MOD_OC4J Errors and "oc4j_socket_recvfull timed out" Warning in the HTTP Server error_log File (Doc ID 329456.1)

              Pls check this note

              regards

              Pravin

              1 person found this helpful
              • 4. Re: after cloning apps login page not coming
                3221284

                i have already followed that.

                 

                observed below errors in applications log

                java.io.IOException: FRM-93000: Unexpected internal error.

                Details : No HTTP headers received from runform

                  at oracle.forms.servlet.ListenerServlet.forwardResponseFromRunform(Unknown Source)

                  at oracle.forms.servlet.ListenerServlet.doPost(Unknown Source)

                  at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:763)

                  at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:856)

                at com.evermind[Oracle Containers for J2EE 10g (10.1.3.5.0) ].server.http.ServletRequestDispatcher.invoke(ServletRequestDispatcher.java:734)

                  at com.evermind[Oracle Containers for J2EE 10g (10.1.3.5.0) ].server.http.ServletRequestDispatcher.forwardInternal(ServletRequestDispatcher.java:391)

                  at com.evermind[Oracle Containers for J2EE 10g (10.1.3.5.0) ].server.http.HttpRequestHandler.doProcessRequest(HttpRequestHandler.java:908)

                  at com.evermind[Oracle Containers for J2EE 10g (10.1.3.5.0) ].server.http.HttpRequestHandler.processRequest(HttpRequestHandler.java:458)

                  at com.evermind[Oracle Containers for J2EE 10g (10.1.3.5.0) ].server.http.AJPRequestHandler.run(AJPRequestHandler.java:313)

                at com.evermind[Oracle Containers for J2EE 10g (10.1.3.5.0) ].server.http.AJPRequestHandler.run(AJPRequestHandler.java:199)

                  at oracle.oc4j.network.ServerSocketReadHandler$SafeRunnable.run(ServerSocketReadHandler.java:260)

                at com.evermind[Oracle Containers for J2EE 10g (10.1.3.5.0) ].util.ReleasableResourcePooledExecutor$MyWorker.run(ReleasableResourcePooledExecutor.java:303)

                  at java.lang.Thread.run(Thread.java:724)

                • 5. Re: after cloning apps login page not coming
                  3221284

                  this is intermittent.. performed some steps from the same above suggested note id and after running autoconfig its coming now , but i have observed that it is getting crashed again

                  what should i do

                  • 6. Re: after cloning apps login page not coming
                    Sachin Thapa

                    please follow below action plan once , I faced this kind of issue sometimes back, it got resolved following below steps

                     

                    try regenerating jar files

                    compile jsp

                    compile invalids

                    run autoconfig

                    1 person found this helpful
                    • 7. Re: after cloning apps login page not coming
                      Sachin Thapa

                      is this the first time you are performing clone on this server.. did you run rda and see if everythink is okay

                      • 8. Re: after cloning apps login page not coming
                        3221284

                        yes, this is the first time we are performing the clone, we are supposed to create a dev instance

                        • 9. Re: after cloning apps login page not coming
                          Sachin Thapa

                          can you confirm if you are using local or nfs file system??

                           

                          sometimes you face intermittent http server crash issue if you are on nfs mounted drive.

                          1 person found this helpful
                          • 10. Re: after cloning apps login page not coming
                            3221284

                            inst_top seems to be on nfs file system,

                            i'll move it to local mount system and revert

                            • 11. Re: after cloning apps login page not coming
                              fc4a7da7-7f45-466b-91b9-d62c306e7738

                              Hello,

                               

                              Having the same issue here..

                              I cannot access the Metalink doc.. Do you have any solution or idea on how to fix it ?

                               

                              Regards

                              • 12. Re: after cloning apps login page not coming
                                Samrat Sinha

                                What is getting crashed and what is the architecture of your EBS system?

                                 

                                Thanks