8 Replies Latest reply on Dec 27, 2016 5:55 AM by sadaq khan

    adadmat.pl INSTE8_APPLY 1 (AutoConfig is exiting with status 31) while runing ./adcfgclone.pl appsTier

    sadaq khan

      Dears,

       

      I have problem while running adcfgclone.pl on appstier. The autoconfig failing on various scripts  as follows.

      AutoConfig could not successfully execute the following scripts:

          Directory: /u01/app/UTEST/apps/tech_st/10.1.3/perl/bin/perl -I /u01/app/UTEST/apps/tech_st/10.1.3/perl/lib/5.8.3 -I /u01/app/UTEST/apps/tech_st/10.1.3/perl/lib/site_perl/5.8

      .3 -I /u01/app/UTEST/apps/apps_st/appl/au/12.0.0/perl -I /u01/app/UTEST/apps/tech_st/10.1.3/Apache/Apache/mod_perl/lib/site_perl/5.8.3/sun4-solaris-thread-multi /u01/app/UTEST/i

      nst/apps/UTEST_solerpapptest/admin/scripts/adexecsql.pl sqlfile=/u01/app/UTEST/inst/apps/UTEST_solerpapptest/admin/install

            afwebprf.sql            INSTE8_PRF         1

            amscmprf.sql            INSTE8_PRF         1

            amswebprf.sql           INSTE8_PRF         1

            bisadmprf.sql           INSTE8_PRF         1

            bisdblrp.sql            INSTE8_PRF         1

            clnadmprf.sql           INSTE8_PRF         1

            cncmprf.sql             INSTE8_PRF         1

            cseadmprf.sql           INSTE8_PRF         1

            csfadmprf.sql           INSTE8_PRF         1

            csiadmprf.sql           INSTE8_PRF         1

            eamadmprf.sql           INSTE8_PRF         1

            fteadmprf.sql           INSTE8_PRF         1

            icxwebprf.sql           INSTE8_PRF         1

            oksfrmprf.sql           INSTE8_PRF         1

            wshadmprf.sql           INSTE8_PRF         1

       

       

          Directory: /u01/app/UTEST/inst/apps/UTEST_solerpapptest/admin/install

            adadmprf.sh             INSTE8_PRF         1

            admk80ln.sh             INSTALL_PRF        1

            afadmprf.sh             INSTE8_PRF         1

            afcpctx.sh              INSTE8_PRF         137

            afcpgsm.sh              INSTE8_PRF         1

            ibywebprf.sh            INSTE8_PRF         1

            igccmprf.sh             INSTE8_PRF         1

            jtfictx.sh              INSTE8_PRF         1

            okladmprf.sh            INSTE8_PRF         1

            txkJavaMailerCfg.sh     INSTE8_PRF         1

            txkWebServicescfg.sh    INSTE8_PRF         1

       

       

        [APPLY PHASE]

        AutoConfig could not successfully execute the following scripts:

          Directory: /u01/app/UTEST/apps/tech_st/10.1.3/perl/bin/perl -I /u01/app/UTEST/apps/tech_st/10.1.3/perl/lib/5.8.3 -I /u01/app/UTEST/apps/tech_st/10.1.3/perl/lib/site_perl/5.8

      .3 -I /u01/app/UTEST/apps/apps_st/appl/au/12.0.0/perl -I /u01/app/UTEST/apps/tech_st/10.1.3/Apache/Apache/mod_perl/lib/site_perl/5.8.3/sun4-solaris-thread-multi /u01/app/UTEST/i

      nst/apps/UTEST_solerpapptest/admin/install

            adadmat.pl              INSTE8_APPLY       1

       

       

       

       

      AutoConfig is exiting with status 31

       

       

      RC-50014: Fatal: Execution of AutoConfig was failed

      Raised by oracle.apps.ad.clone.ApplyApplTop

      ERROR: AutoConfig completed with errors. Check logfile at /u01/app/UTEST/inst/apps/UTEST_solerpapptest/admin/log/ApplyAppsTier_12262301.log for details.

      ApplyApplTop Completed Successfully.

       

       

      # Checking the status of AutoConfig run of ApplyApplTop

      Warning : AutoConfig has completed with  errors .

       

      Could any please help me to solve the issue as soon as possible.

       

      Thanks

      Sadaq