RC-50014: Fatal: Execution of AutoConfig was failed adadmat.pl INSTE8_APPLY 127

Shareef Khaleel

    Dear All,

     

    we are cloning EBS 12.1.2; DB: 11.1.0.7 from RHEL 5.5 to OL 7.3 for the first time; database Tier completed successfully; now moving to appsTier;

     

    running

    $perl adcfgclone.pl AppsTier

    at 90% completion; error RC-50014: Fatal: Execution of AutoConfig raised; log gives:

    [APPLY PHASE]

      AutoConfig could not successfully execute the following scripts:

        Directory: /u01/oraclone/PROD/apps/tech_st/10.1.3/perl/bin/perl -I /u01/oraclone/PROD/apps/tech_st/10.1.3/perl/lib/5.8.3 -I /u01/oraclone/PROD/apps/tech_st/10.1.3/perl/lib/site_perl/5.8.3 -I /u01/oraclone/PROD/apps/apps_st/appl/au/12.0.0/perl -I /u01/oraclone/PROD/apps/tech_st/10.1.3/Apache/Apache/mod_perl/lib/site_perl/5.8.3/i686-linux-thread-multi /u01/oraclone/PROD/inst/apps/clone_newclone/admin/install

          adadmat.pl              INSTE8_APPLY       127

     

    AutoConfig is exiting with status 30

     

    RC-50014: Fatal: Execution of AutoConfig was failed

    Raised by oracle.apps.ad.clone.ApplyApplTop

    ERROR: AutoConfig completed with errors. Check logfile at /u01/oraclone/PROD/inst/apps/clone_newclone/admin/log/ApplyAppsTier_04110956.log for details.

    ApplyApplTop Completed Successfully.

     

    # Checking the status of AutoConfig run of ApplyApplTop

    Warning : AutoConfig has completed with  errors .

    Please review the AutoConfig section in the logfile. If required, you can re-run AutoConfig from command line  after fixing the problem

     

     

    Reading Doc ID 372714.1; it is with txkGenExtSecConf.pl INSTE8_APPLY 1

    which i didn't found in log; although i run jtfiappr.sql and jtfiaibu.sql only because i didn't find jtffmdel.sql ; then again run $perl adcfgclone.pl AppsTier but with same results;

     

    Thanks and Regards,

    Shareef