5 Replies Latest reply on May 20, 2018 9:45 AM by Kirushna

    Error While Adding Node

    #MVivek

      bash-3.2$

      bash-3.2$ perl adcfgclone.pl appsTier

       

      ----------------------------------- last part --------------------------------------------------

      Beginning application tier Apply - Thu May 17 17:54:37 2018

       

      /orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/comn/clone/bin/../jre/bin/java -Xmx600M -DCONTEXT_VALIDATED=true -Doracle.installer.oui_loc=/oui -classpath /orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/comn/clone/jlib/xmlparserv2.jar:/orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/comn/clone/jlib/ojdbc6.jar:/orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/comn/clone/jlib/java:/orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/comn/clone/jlib/oui/OraInstaller.jar:/orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/comn/clone/jlib/oui/ewt3.jar:/orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/comn/clone/jlib/oui/share.jar:/orabin2/oracle/PROD/fs1/FMW_Home/webtier/../Oracle_EBS-app1/oui/jlib/srvm.jar:/orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/comn/clone/jlib/ojmisc.jar:/orabin2/oracle/PROD/fs1/FMW_Home/wlserver_10.3/server/lib/weblogic.jar:/orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/comn/clone/jlib/obfuscatepassword.jar  oracle.apps.ad.clone.ApplyAppsTier -e /orabin2/oracle/PROD/fs1/inst/apps/PROD_egldrfiapp01/appl/admin/PROD_egldrfiapp01.xml -stage /orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/comn/clone    -showProgress -nopromptmsg

      Log file located at /orabin2/oracle/PROD/fs1/inst/apps/PROD_egldrfiapp01/admin/log/clone/ApplyAppsTier_05171754.log

        |      0% completed

      ERROR while running Apply...

      Thu May 17 19:31:26 2018

       

      ERROR: Failed to execute /orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/comn/clone/bin/adclone.pl

       

      Please check logfile.

      bash-3.2$

       

      ------------------------- Log File ----------------------------------

       

      WARNING: [AutoConfig Error Report]

      The following report lists errors AutoConfig encountered during each

      phase of its execution.  Errors are grouped by directory and phase.

      The report format is:

            <filename>  <phase>  <return code where appropriate>

       

        [APPLY PHASE]

        AutoConfig could not successfully execute the following scripts:

          Directory: /orabin2/oracle/PROD/fs1/FMW_Home/webtier/perl/bin/perl -I /orabin2/oracle/PROD/fs1/FMW_Home/webtier/perl/lib/5.10.0 -I /orabin2/oracle/PROD/fs1/FMW_Home/webtier/perl/lib/site_perl/5.10.0 -I /orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/appl/au/12.0.0/perl -I /orabin2/oracle/PROD/fs1/FMW_Home/webtier/ohs/mod_perl/lib/site_perl/5.10.0/sun4-solaris-thread-multi-64 /orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/10.1.2/appsutil/clone

            ouicli.pl               INSTE8_APPLY       -1

       

       

      AutoConfig is exiting with status 1

       

      ERROR: RC-50013: Fatal: Instantiate driver did not complete successfully.

      /orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/10.1.2/appsutil/driver/regclone.drv

      ERROR: RC-50004: Fatal: Error occurred in ApplyAppsTechStack:

      RC-50013: Fatal: Failed to instantiate driver /orabin2/oracle/PROD/fs1/EBSapps/10.1.2/appsutil/driver/regclone.drv

       

       

      Thanks

      Vivek

        • 1. Re: Error While Adding Node
          #MVivek

          Got the issue..

           

          While running adcfgclone.pl to add node, need to monitor opmn process.
          It will spawn for 4-5 times and you need to kill all the time, else you will get this error.

           

          If you kill some and but not all then you will get different different error every time.

           

          ------------------------- Solution ------------------------

           

          Script to monitor opmn process:

           

          echo "Choose your frequency in second (1-3600) : "

          read frequency

          echo "Choose what you want to grep (exp approd1,oraprod1,FND) : "

          read grepitem

          echo "\n"

          while true; do

                  clear;

                  echo "\n\n\n\n\n\n";

                  echo "Start with frequency : $frequency second";

                  echo "For grep : $grepitem";

                  echo "----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------";

                  ps -ef |grep $grepitem;

                  echo "----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------";

                  echo "Item count :";

                  ps -ef |grep $grepitem | wc -l;

                  date;

                  echo "----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------";

                  echo "----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------";

                  sleep $frequency;

          done;

           

          -- Kill opmn process using kill command.

           

          adcfgclone.pl completed successfully.

           

          Thanks

          Vivek

          • 2. Re: Error While Adding Node
            #MVivek

            Before this, you need to clear inventory and inst and FMW_Home directory.
            And re-run adcfgclone.pl
            And then monitor ompn process.

             

            Thanks

            Vivek

            • 3. Re: Error While Adding Node
              VishnuVinnakota

              HI Vivek,

               

                Just wondering why you need to kill.. Though the solution is a workaround, there should be a root cause and a way to fix this..

               

                Good luck..

               

              Thanks,

              Vishnu

              1 person found this helpful
              • 4. Re: Error While Adding Node
                #MVivek

                VishnuVinnakota,

                 

                Can you please help to figure it out.

                Any clue where to check and what to check ?

                 

                Thanks

                Vivek

                • 5. Re: Error While Adding Node
                  Kirushna

                  Hi,

                   

                  There could be firewall/network issue.

                   

                  You need to collect thread dump for analysis -- review

                  How to Trace Unix System Calls (Doc ID 110888.1)

                  How to Troubleshoot Problems with Starting Up OracleAS 10g OPMN Managed Components? (Doc ID 744433.1)

                   

                  Regards,

                  Kirushna

                  1 person found this helpful