4 Replies Latest reply on May 29, 2018 11:53 PM by Beauty_and_dBest

    EBS 12.2.7 oacore_server1,  forms_server1 STATUS 2

    Beauty_and_dBest

      EBS R12.2.7

      12c

      OL6

       

       

      I am starting our apps using adtrtal.sh.

      Everytime I start it, I noticed that oacore_server1,  forms_server1 have status 2 always ( saying it is already started?)

       

      How can this happened? I seems it was able to start by itself triggered by something else? or when Starting WLS Admin Server?

       

      Although we can access the apps successfully, but why does it behave like this?

       

       

      ****************************************************

       

      Executing service control script:

      /u01/apptest/TEST/fs2/inst/apps/TEST_ebsr12/admin/scripts/adadminsrvctl.sh start -nopromptmsg

      Timeout specified in context file: -1 second(s)

       

      script returned:

      ****************************************************

       

      You are running adadminsrvctl.sh version 120.10.12020000.10

       

      Starting WLS Admin Server...

      Refer /u01/apptest/TEST/fs2/inst/apps/TEST_ebsr12/logs/appl/admin/log/adadminsrvctl.txt for details

       

      AdminServer logs are located at /u01/apptest/TEST/fs2/FMW_Home/user_projects/domains/EBS_domain_TEST/serves

       

      adadminsrvctl.sh: exiting with status 0

       

      adadminsrvctl.sh: check the logfile /u01/apptest/TEST/fs2/inst/apps/TEST_ebsr12/logs/appl/admin/log/ada more information ...

       

       

      .end std out.

       

      .end err out.

       

      ****************************************************

       

      Executing service control script:

      /u01/apptest/TEST/fs2/inst/apps/TEST_ebsr12/admin/scripts/admanagedsrvctl.sh start oacore_server1 -nopr

      Timeout specified in context file: -1 second(s)

       

      script returned:

      ****************************************************

       

      You are running admanagedsrvctl.sh version 120.14.12020000.11

       

      oacore_server1 is already running

       

      Server specific logs are located at /u01/apptest/TEST/fs2/FMW_Home/user_projects/domains/EBS_domain_TEST/ser1/logs

       

      admanagedsrvctl.sh: exiting with status 2

       

      admanagedsrvctl.sh: check the logfile /u01/apptest/TEST/fs2/inst/apps/TEST_ebsr12/logs/appl/admin/log/a more information ...

       

      .end std out.

       

      .end err out.

       

      ****************************************************

      Executing service control script:

      /u01/apptest/TEST/fs2/inst/apps/TEST_ebsr12/admin/scripts/admanagedsrvctl.sh start forms_server1 -nopro

      Timeout specified in context file: -1 second(s)

       

      script returned:

      ****************************************************

      You are running admanagedsrvctl.sh version 120.14.12020000.11

       

      forms_server1 is already running

       

      Server specific logs are located at /u01/apptest/TEST/fs2/FMW_Home/user_projects/domains/EBS_domain_TEST/sr1/logs

       

      admanagedsrvctl.sh: exiting with status 2

       

      admanagedsrvctl.sh: check the logfile /u01/apptest/TEST/fs2/inst/apps/TEST_ebsr12/logs/appl/admin/log/amore information ...

       

      .end std out.

       

      .end err out.

       

      ****************************************************

      Executing service control script:

      /u01/apptest/TEST/fs2/inst/apps/TEST_ebsr12/admin/scripts/admanagedsrvctl.sh start oafm_server1 -noprom

      Timeout specified in context file: -1 second(s)

       

      script returned:

      ****************************************************

       

      You are running admanagedsrvctl.sh version 120.14.12020000.11

       

      Starting oafm_server1...

       

      Server specific logs are located at /u01/apptest/TEST/fs2/FMW_Home/user_projects/domains/EBS_domain_TEST/s1/logs

       

      admanagedsrvctl.sh: exiting with status 0

       

      admanagedsrvctl.sh: check the logfile /u01/apptest/TEST/fs2/inst/apps/TEST_ebsr12/logs/appl/admin/log/aore information ...

       

      .end std out.

       

      .end err out.

       

      ****************************************************

       

       

       

      Please help.....

       

       

      Kind regards,

      jc