3 Replies Latest reply on Jul 8, 2019 12:51 PM by hal9000akilroy

    oacore_server6 exiting with status 1

    hal9000akilroy

      Hi all

       

      when we start our application on the dmz server we have that error

      ****************************************************

      You are running admanagedsrvctl.sh version 120.14.12020000.11

      Starting oacore_server6...

      Server specific logs are located at /applsivcnv2/fs2/FMW_Home/user_projects/domains/EBS_domain_SIVCNV2/servers/oacore_server6/logs

      admanagedsrvctl.sh: exiting with status 1

      admanagedsrvctl.sh: check the logfile /applsivcnv2/fs2/inst/apps/SIVCNV2_dmzd01060/logs/appl/admin/log/adoacorectl.txt for more information ...

      .end std out.

      .end err out.

      ****************************************************

       

      in log /applsivcnv2/fs2/FMW_Home/user_projects/domains/EBS_domain_SIVCNV2/servers/oacore_server6/logs/oacore_server6.out

      ****************************************************

      Event preStart received

      Application Name is = oacore

      s_StartupPropFile = /applsivcnv2/fs2/FMW_Home/Oracle_EBS-app1/applications/oacore/APP-INF/node_info.txt

      actualWlsPropFile = /applsivcnv2/fs2/inst/apps/SIVCNV2_dmzd01060/appl/admin/oacore_wls.properties

      =======================

      <2019-07-04 12 h 53 EDT> <Error> <HTTP> <BEA-101371> <There was a failure when processing annotations for application /applsivcnv2/fs2/FMW_Home/Oracle_EBS-app1/applications/oacore/html. Please make sure that the annotations are valid. The error is org.owasp.csrfguard.servlet.JavaScriptServlet>

      <2019-07-04 12 h 53 EDT> <Error> <Deployer> <BEA-149205> <Failed to initialize the application 'oacore [Version=1.0.0]' due to error weblogic.application.ModuleException: Failed to load webapp: /OA_HTML because of DeploymentException: java.lang.ClassNotFoundException: org.owasp.csrfguard.servlet.JavaScriptServlet.

      weblogic.application.ModuleException: Failed to load webapp: /OA_HTML because of DeploymentException: java.lang.ClassNotFoundException: org.owasp.csrfguard.servlet.JavaScriptServlet

              at weblogic.servlet.internal.WebAppModule.prepare(WebAppModule.java:397)

              at weblogic.application.internal.flow.ScopedModuleDriver.prepare(ScopedModuleDriver.java:176)

              at weblogic.application.internal.flow.ModuleListenerInvoker.prepare(ModuleListenerInvoker.java:199)

              at weblogic.application.internal.flow.DeploymentCallbackFlow$1.next(DeploymentCallbackFlow.java:517)

              at weblogic.application.utils.StateMachineDriver.nextState(StateMachineDriver.java:52)

              Truncated. see log file for complete stacktrace

      Caused By: java.lang.ClassNotFoundException: org.owasp.csrfguard.servlet.JavaScriptServlet

              at weblogic.utils.classloaders.GenericClassLoader.findLocalClass(GenericClassLoader.java:297)

              at weblogic.utils.classloaders.GenericClassLoader.findClass(GenericClassLoader.java:270)

              at weblogic.utils.classloaders.ChangeAwareClassLoader.findClass(ChangeAwareClassLoader.java:64)

              at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:424)

              at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357)

              Truncated. see log file for complete stacktrace

      >

      <2019-07-04 12 h 53 EDT> <Emergency> <Deployer> <BEA-149259> <Server 'oacore_server6' in cluster 'oacore_cluster1' is being brought up in administration state due to failed deployments.>

      ****************************************************

       

      thanks