3 Replies Latest reply: Mar 19, 2010 12:15 PM by user753546 RSS

    <BEA-330608><Socket error java.lang.NullPointerException: SipSession isNull

    689272
      while using the replicated domain for clustered environment i keep getting the following trace

      <Error> <WLSS.Transport> <engine2> <engine2> <14> <<WLS Kernel>> <> <> <1236250798985> <BEA-330608> <Socket error
      java.lang.NullPointerException: SipSession is null
           at com.bea.wcp.sip.engine.server.SipServletMessageImpl.setSipSession(SipServletMessageImpl.java:353)
           at com.bea.wcp.sip.engine.server.ServerTransaction.receiveCancel(ServerTransaction.java:631)
           at com.bea.wcp.sip.engine.server.TransactionManager.receiveContinuationRequest(TransactionManager.java:1258)
           at com.bea.wcp.sip.engine.server.TransactionManager.receiveRequest(TransactionManager.java:810)
           at com.bea.wcp.sip.engine.server.TransactionManager.receiveMessage(TransactionManager.java:787)
           at com.bea.wcp.sip.engine.server.MessageHandler$MessageQueue.processMessages(MessageHandler.java:350)
           at com.bea.wcp.sip.engine.server.MessageHandler$MessageQueue.processMessages(MessageHandler.java:283)
           at com.bea.wcp.sip.engine.server.MessageHandler$MessageQueue.checkMessages(MessageHandler.java:247)
           at com.bea.wcp.sip.engine.server.MessageHandler$MessageQueue.addMessage(MessageHandler.java:223)
           at com.bea.wcp.sip.engine.server.MessageHandler.receiveMessage(MessageHandler.java:130)
           at com.bea.wcp.sip.engine.connector.transport.AbstractTransport.dispatchOrFwdSidewaysMsg(AbstractTransport.java:175)
           at com.bea.wcp.sip.engine.connector.transport.AbstractTransport.dispatch(AbstractTransport.java:157)
           at com.bea.wcp.sip.engine.connector.transport.UdpTransportModule$UdpWorker.run(UdpTransportModule.java:696)
           at weblogic.work.ServerWorkManagerImpl$WorkAdapterImpl.run(ServerWorkManagerImpl.java:518)
           at weblogic.work.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:209)
           at weblogic.work.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:181)


      I use the 64 bit version of the SIP server and have observed that the server does startup with Native IO enabled. Can anybody please throw some light on this as this is creating call failures in my application. Also, please let me know if this is possible because of the JVM settings.